Geçtiğimiz dönem Samsung dev bir satın almaya imza atmış ve 8 milyar dolar karşılığında Harman’ı satın almıştı. Peki, bu büyük olayın sınırları ne olacak? Samsung’un planları ne?

iPhone kilitleyen video!

Güney Kore'nin başkenti Seoul'de düzenlenen basın toplantısında hem vizyonlarını açıklayan hem de soruları cevaplayan Samsung ve Harman ekibi, geleceğe dair ipuçları da verdi.

Harman'ın otomotiv sektöründeki lider pozisyonunu 2017'de de sürdürmeye kararlı olan Samsung, Galaxy ailesinde ise Harman'ın ses teknolojilerini ise 2018 yılında entegre etmeyi planlıyor.

Galaxy S8’de Harman göremeyeceğiz


Yani model üzerinden gideceksek, Galaxy S8'de Harman ses teknolojilerini göremeyeceğiz ama Galaxy S9, ses özellikleri noktasında Harman ile beraber çok daha iddialı olacak.

Henüz tam netleşmemiş olsa da, Harman'ın otomobillerde kullanılan sistemlerine Samsung çözümlerinin de entegre edilebileceği, en azından bunlarla ilgili çalışmaların 2017'de yapılacağını söyleyebiliriz.

Toplantıda Galaxy S8 aksesuarlarına da değinildi. Yüksek koruyucu etkiye sahip kılıflar ile beraber yeni klavyeli kılıflar, Clear View Cover ve LED View Cover da Galaxy S8 ile beraber Samsung'un kılıf gamında yerini alacak. Bunlara ek olarak Apple'da gördüğümüz bataryalı kılıf ve multimedya dock da aksesuar listesinde bulunacak.