Geçtiğimiz günlerde Vardar'a elenip büyük yara alan Fenerbahçe bu hafta Süper Lig 3. hafta maçında Gençlerbirliği karşısında. Gençlerbirliği Fenerbahçe maçı nasıl canlı izlenecek? BeinSports kanalı internet üzerinden nasıl izlenir? Aykut Kocaman ve öğrencileri, bugünü galibiyetle kapatarak milli araya moralli girmeyi ve eleştirileri sonlandırmayı hedefliyor. Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek.

FENERBAHÇE GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI KAÇTA?  NASIL CANLI İZLENECEK?

Saat 21:45'te başlayacak olan Gençlerbirliği Fenerbahçe maçını izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden Digiturk üyelik işlemlerini tamamlaması gerekecek. Gençlerbirliği Fenerbahçe maçını canlı izlemek için aşağıdaki link üzerinden üyelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Üyelik işlemleri ücret gerektirmektedir.

FENERBAHÇE GENÇLERBİRLİĞİ CANLI İZLE

 



SALİH UÇAN, SİON YOLCUSU!

Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman’ın göreve gelmesiyle forma şansı azalan Salih Uçan’ın takımdan ayrılması gündemde.
İsviçre’nin Sion kulübü milli futbolcuyu kiralamak için girişimlere başladı. Sion’un talebi futbolcuyu kiralamak üzerine olurken, Fenerbahçe yönetimiyle görüşmeler devam ediyor.
Sarı lacivertliler ayrıca West Bromwich Albion’ın Josef de Souza için yaptığı 11 milyon Euro’luk teklifi de değerlendirmeye almış durumda.
İki futbolcunun durumunun da kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.



19 MAYIS STADI NEREDE?