Vatan Şaşmaz İstanbul Beşiktaş’ta sevgilisi olduğu iddia edilen Filiz Aker ile ölü bulundu. Vatan Şaşmaz’ın eşi Yasemin Adalı kimdir? Şaşmaz eşi ile 13 Eylül 2015 yılında evlenmişti.

[old_news_related_template title="Son dakika haberi... Vatan Şaşmaz'ı öldürüp intihar eden eski manken Filiz Aker kimdir? İşte son paylaşımları" desc="Beşiktaş'taki bir otelde Vatan Şaşmaz'ı öldüren ve daha sonra intihar ettiği söylenen Filiz Aker'in sosyal medya hesaplarındaki silahlı paylaşımları dikkat çekti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/fgfg.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-haberi-vatan-sasmazi-oldurup-intihar-eden-eski-manken-filiz-aker-kimdir-iste-son-paylasimlari-1991434/"]

VATAN ŞAŞMAZ’IN EŞİ YASEMİN ADALI KİMDİR?

Ankara Gazi Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi mezunu olan Yasemin Adalı, konut ve ofis iç mimari tasarımları yapıyor.

[old_news_related_template title="Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz öldürüldü mü? Vatan Şaşmaz'ın ölümüyle ilgili çarpıcı iddialar..." desc="Ünlü oyuncu, sunucu Vatan Şaşmaz, bugün Beşiktaş'ta bulunan otelde ölü olarak bulundu. Vatan Şaşmaz kimdir? İşte Vatan Şaşmaz'ın hayat hikayesi..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/img_0096.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gunun-icinden/vatan-sasmaz-kimdir-vatan-sasmaz-olduruldu-mu-vatan-sasmazin-olumuyle-ilgili-carpici-iddialar-1991409/"]

VATAN ŞAŞMAZ İLK EŞİ İLE 2,5 YIL EVLİ KALMIŞTI

14 Temmuz 2011 tarihinde İngiltere'de konsoloslukta Nurşen Kocayaş ile dünya evine giren Vatan Şaşmaz, Fethiye Adliyesi Aile Mahkemesi'nde 10 Ocak 2014 tarihinde anlaşmalı boşanma kararıyla 2,5 yıl süren evliliğinden tek celsede boşanmıştı.