Vatan Şaşmaz son yolculuğuna bugün uğurlandı. Vatan Şaşmaz’ın cenazesi yakınları tarafından Karacaahmet Gasilhanesi’nden alınarak cenaze namazının kılınacağı cami olan Güzeltepe Birlik Camii’ne götürüldü. Vatan Şaşmaz'ı son yolculuğuna dostları uğurladı.

'AKLIMIZ HAYALİMİZ ALMADI'

Çocuklar Duymasın dizinde, Meltem’in babası emekli müsteşar Kemal Bey rolünde izlediğimiz Ferdi Akarnur da Vatan Şaşmaz’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Daha üç gün önce sette birlikte olduklarını söyleyen Akarnur, yaşananlar karşısında çok şaşkın ve üzgün olduğunu söyleyerek, “10 yıldır çalışıyoruz. Hiç kimseyi kırmamış bir insan. Ağzından bugüne kadar kötü bir laf duymadık. Bu nasıl bir şey. Aklımız hayalimiz almadı” şeklinde konuştu.

Cenaze törenine Çocuklar Duymasın dizisinin başrol oyuncuları Pınar Altuğ Atacan ve Tamer Karadağlı da katıldı.

Cenaze defnedilmek üzere Çengelköy Mezarlığı’na götürüldüğünde törenden geriye kalan tek ünlü isim Tuğba Özay oldu. Özay arkadaşına son görevini yerine getirirken gözyaşlarına hakim olamadı. Ailesi Vatan Şaşmaz’ın eşinin çevresinde adeta etten bir duvar oluştururken, cenazeye katılan isimler üzüntülerini belirtti.