Tüm dünyanın gözü kulağı 19 Mayıs'ta gerçekleşecek Kraliyet Düğünü'nde. Düğün yeri, konuklar ve gelinlik derken İngiliz basını şimdilerde Markle'ın üvey kardeşi Thomas Markle Junior'un Prens Harry'ye yazdığı mektubu konuşuyor.

Markle'ın ABD'nin Oregon eyaletinde yaşayan 51 yaşındaki kardeşi, Prens Harry'e yazdığı mektupta çok geç olmadan düğünü iptal etme çağrısında bulundu. Thomas Markle'ın çarpıcı ifadeler kullandığı mektupta, çiftin düğününü 'sahte peri masalı' olarak nitelendiriliyor.

Thomas Markle Jr Thomas Markle Jr


Mektubun orijinal metni olduğu iddia edilen kağıt İngiliz magazin dergisi 'In Touch Weekly'de yayınlanırken, ''Kraliyet ailesi eğer düğün gerçekleşirse, bunun büyük bir hata olduğunu daha net anlayacak'' sözleri öne çıkarıldı.

Mektupta buna ek olarak, ''Açıkçası Meghan senin için doğru kadın değil. Dünyanın yeni yeni gördüğü gerçek Meghan'ı nasıl görmediğine şaşırıyorum'' ifadeleri de yer aldı.

meghan-reuters-3

Markle'ın oyunculuk kariyerini destekleyen babasının ekonomik sıkıntıya girdiğini de yazan üvey kardeş, "Ne tür bir insan, babasını iflas edene kadar kullanır ve daha sonra onu Meksika'da beş parasız bırakır. Görünen o ki ufak çaplı Hollywood ünü Meghan'ın başını döndürmüş. Ayrıca her şeyin de ötesinde Meghan düğününe ailesini değil tamamen yabancı olduğu kişileri davet ediyor. Kim böyle bir şey yapar?'' sözleriyle müstakbel geline yükleniyor.