Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkan Yardımcısı Mustafa Rumeli'nin de hazır bulunduğu ziyarette Arap yatırımcılarla bir süre görüşen ve belediye çalışmaları hakkında yatırımcılara bilgi veren Başkan Ramazan Çalık; “ Tarım ve turizmin başkenti olan ilçemizde, Arap dostlarımızı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. İnşallah düzenlediğimiz zirveyle hem dostluğumuz hem de ilişkilerimiz daha da artacak. Bu konuda belediye olarak elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” dedi.

[old_news_related_template title="Konkordato furyasına Arap desteği" desc="Türkiye'de son günlerde konkordato sayıları oldukça arttı. Mobilyanın başkenti olan İnegöl'de de konkordato furyası mobilya sektörünü vurdu. Bu yıl düzenlenen 40. Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Fuarı MODEF EXPO''ya ise Arap turistlerin yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/10/iecrop/resimid_6484417_16_9_1540550933.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/konkordato-furyasina-arap-destegi-2703146/"]

resimid_6623820


ÇOK LÜKS MODELLER VAR

Geçtiğimiz günlerde ise İnegöl'de mobilya ve dekorasyon ürünlerinin sergilendiği fuara, Arap turistler de yoğun ilgi gösterdi. Lübnan´dan gelen iş adamı Adnan Mazlum, Çin’e ürün gönderdiğini söyleyerek, “İnegöl´ün diğer ülkelere ve illere göre farkını bu fuarda gördüm. Çok lüks modeller var. Klasik, altın varaklı mobilyaları tercih ediyoruz. Fakat bu fuarda modern mobilyaları da beğendik” ifadelerini kullanmıştı.

İHA