Marmaris'te yayınlanan Halk Arenası'nı yine gündemi sarsıyor. Birbirinden değerli konukların yer aldığı programda Usta gazeteci Dündar, AKP'ye önemli bir uyarıda bulundu.

1

Dündar, "Ben 2012'den bu yana Sözcü'de köşe yazarlığı yapıyorum ve ayda bir bazen de iki kez eski diplomat Mustafa Şükrü Elekdağ'la dış politika yazarımız olmadığı için o açığı röportajlarla kapatmaya çalışıyorum. Hakikaten ne dediyse doğru çıkmıştır. AKP iktidarının önde gelenleri; lütfen Sayın Elekdağ'ın o tarihten buyana sizin uyguladığınız dış politika rejimiyle ilgili uyarılarını ve önerilerini şöyle bir gözden geçirin. Keşke vaktiyle okumuş ve dikkate almış olsalardı. O zaman inanın bugün yapılan yanlışların hiçbirisi yapılmayacaktı ve biz bugün yüreğimizi yakan, bizi kahreden bu acıların hiçbirini yaşamıyor olacaktık" dedi.

[old_news_related_template title="CHP'li Gülay Yedekçi'den, salonu ayağa kaldıran konuşma!" desc="Türkiye'nin en güvenilir kişisi Gazeteci Yazar Uğur Dündar'ın moderatörlüğünü yaptığı 'Halk Arenası' programının bu haftaki konuklarından, Meclis'te yaptığı konuşmalarla dikkat çeken CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, çocuk istismarıyla ilgili yaptığı konuşmayla salonu ayağa kaldırdı. Türkiye'de ahlakın çöktüğünü belirten Yedekçi, 'Ülkemizde son 10 yılda çocuk istismarı yüzde 700 artmış... Bu arada her bin istismardan sadece bir tanesi ortaya çıkıyor. Yani aslında rakam en az bin katı... Yani yüzde 700 bin olarak düşünebilirsiniz' diye çarpıcı açıklamalarda bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/03/iecrop/d_16_9_1520016500.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/chpli-gulay-yedekciden-salonu-ayaga-kaldiran-konusma-2260883/"]

3 4 6 7