Şahinbey ilçesi Çağdaş Mahallesi 45 Nolu Cadde üzerinde 5 Nisan 2006 tarihinde U.S. isimli kişinin kafasında ateş edilerek öldürülmesi olayını aydınlatmak için çalışmalarını sürdüren Gaziantep polisi, alınan bir ihbar üzerine harekete geçti.

Şehitkamil ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri belirlenen adrese düzenlediği operasyonda U.S. adlı vatandaşın kafasına tabanca ile ateş edilerek öldürülmesi olayının firari şüphelisi A.Z.’yi yakalarken, aynı evde Malatya’da H.Ç. adlı kişinin öldürülmesi olayının şüphelisi olan Ö.Z. isimli hamile kadını da gözaltına aldı.

Bir cinayet zanlısını ararken bir başka cinayetin de zanlısını da yakalayan polisler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

CİNAYET ŞÜPHELİSİ KADINA ADLİ KONTROL


Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.Z. tutuklanırken, Ö.Z. isimli kadın hamile olduğu gerekçesiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPTI

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü de konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “05.04.2006 tarihinde İlimiz Şahinbey İlçesi Çağdaş Mahallesi 45 Nolu Cadde üzerinde U.S. isimli vatandaşın kafasına tabanca ile ateş edilerek öldürülmesi olayının firari şüphelisi A.Z isimli şahıs ile Malatya ilinde H.Ç isimli vatandaşın silahla öldürülmesi olayının şüphelisi Ö.Z isimli şahıs 02.08.2018 tarihinde aynı ikamette yakalandı. A.Z isimli şüpheli şahıs çıkarıldğıı adli mercilerce tutuklandı, Ö.Z. isimli şüpheli şahıs ise hamile olduğu için adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı” denildi.