Son dakika haberi...Habertürk'e konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, "İttifakta siyasi kombin modelini hayata geçirebiliriz. Yasal zemin olmadığından konuşarak siyasi kombin yapabiliriz" dedi.

[old_news_related_template title="Af çıkacak mı? Erdoğan af hakkında ne dedi? Af çıkacak mı?" desc="Af çıkacak mı sorusu birçok vatandaşın gündeminde. Af konusuna da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İlke şu; devlete karşı işlenenlerde devlet bu yetkiyi kullanabilir, ama şahıslara karşı işlenen olduğunda orada devletin böyle bir af yetkisi kesinlikle yoktur” ifadelerini kullandı. İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın af hakkında yaptığı açıklamalar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/09/iecrop/af-cikacak-mi_16_9_1536146884.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/af-cikacak-mi-erdogan-af-hakkinda-ne-dedi-af-cikacak-mi-2609642/"]

AF TARTIŞMALARI GÖRÜŞMELERİ BÖLMÜŞTÜ

İki parti arasında süren ancak zaman zaman af tartışmaları nedeniyle bölünen ittifak görüşmelerinde en son AKP'li Numan Kurtulmuş "Yerel seçimlerde, genel seçimlerde olduğu kadar rahat bir ittifaktan söz etmiyoruz" demiş, MHP'li Semih Yalçın ise, "Cumhur İttifakı ruhunun yerel seçimlerde tatbik edilmesi konusu görüşüldü. Çok faydalı bir görüşme oldu. Heyetlerimiz görüşmeye devam edecek" ifadelerini kullanmıştı.