Wrangler, 1941 yılında başlayan tarihinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirilen tanıtımla Avrupa’da gün yüzüne çıkan dördüncü nesil Jeep Wrangler off-road yetenekleri, geleneksel tasarımı, açık hava özgürlüğü sunan karoser özellikleri ve teknolojik güvenlik donanımlarıyla dünyanın en yetenekli ve tanınmış arazi aracı olma geleneğini sürdürüyor.

jeepmedia-1-kopya

Sonbahar aylarında ülkemiz yollarıyla buluşacak olan Yeni Jeep Wrangler’da 2.0 litrelik, 265 HP güç ve 400 Nm tork üreten turbo beslemeli benzinli motor görev alacak. Tüm Wrangler modelleri, çekiş gücü, su geçişi, manevra, artikülasyon ve yerden yüksekliği kabiliyetlerini kapsayan ağır testlerden geçerek edindiği ve efsanevi 4x4 kabiliyetini ortaya koyan ‘trail rated’ nişanıyla satışa sunulacak.

jeepmedia-3-kopya

Otomobil geleneksel çizgilerine ve tasarım detaylarına sadık kalınarak yenilendi. Bu yenilenme kapsamında markanın imzası niteliğinde olan efsanevi yedi oluklu ön ızgarayı yeniden tasarladığı görülüyor. Yeni ızgaranın farlarla kesişen tasarımı efsanevi Jeep CJ’e gönderme yapıyor. Sahara ve Rubicon modellerinde sunulan LED farlar ve sis farları daha modern bir görünümü beraberinde getirirken sinyal lambaları çamurlukların uç noktasına entegre ediliyor. Alıştığımız kare formunu koruyan stop lambalarında da çağın gereklerine uygun olarak LED teknolojisiyle donatılmış.

jeepmedia-2-kopya

Yeni Jeep Wrangler’ın iç mekânı geleneksel yatay konumlu dik konsol mimarisi sportif ve modern tasarım detaylarıyla tamamlanıyor. Orta konsolda 7,0 inç veya alternatif olarak sunulan ve bugüne kadar bir Wrangler’da sunulan en büyük ekran olan 8,4 inçlik dokunmatik ekrana ev sahipliği yapıyor.

jeepmedia-6-kopya

Sürüş özellikleri, yol tutuş dinamikleri ve ses karakteristiği daha da iyileştirilen yeni Jeep Wrangler ağırlığı azaltılan gövdesi ve yakıt tüketimi düşürülen motorlarıyla gelişmiş sürüş verimliliği sunuyor.


jeepmedia-7-kopya