7’den 70’e herkesin merakla bir o kadar da heyecanla beklediği Video Oyunları ve Teknoloji Fuarı CNR Games Week İstanbul, oyun dünyasının eğlenceli kapısını CNR EXPO Yeşilköy’de açtı. Fuarda, en son teknolojiye sahip VR platformları, son dönem piyasaya çıkan bilgisayar, bilgisayar bileşenleri, konsollar, bağımsız oyun geliştiricileri, kutu oyunları gibi birçok yeni teknoloji bir arada sergileniyor.
teknoloji-fuari-bulten2Oğuzhan Uğur, Mervan Tepelioğlu, Uğur Yaman, Oyun Gemisi, Oğuz Atalay ve Mendebur Lemur gibi ünlü fenomenlerin de katıldığı fuarda, çocuklar geride kalan eğitim yılının yorgunluğunu doyasıya oyun oynayarak atma fırsatı buldu. Fuar, 10 Haziran’a kadar devam edecek.
teknoloji-fuari-bulten1Yerli ve yabancı 50 binin üzerinde bilgisayar oyuncusu (gamer), fenomen oyuncular, teknoloji tutkunlarını, oyun stüdyoları, üniversiteler ve önde gelen oyun şirketleri ile buluşturan fuarda çok sayıda bireysel oyuncunun yanı sıra, e-spor takımlarının da katılacağı Pubg, Fortnite, League Of Legends, Cs:Go, Fifa 18, Hearthstone, Rocket League ve Pes 18 gibi turnuvalar düzenlenecek.

teknoloji-fuari-bulten3