İmamoğlu dün gece YSK'nın kararını AKP'nin YSK'lı üyesi Recep Özel'in twitter hesabından duyurduğu saatlerde Sultanbeyli'de bir ailenin iftar masasının konuğuydu. İmamoğlu'nun burada yaptığı ilk değerlendirmenin videosu kısa sürede twitter'de 1 milyondan fazla izlendi.

Daha sonra İmamoğlu'nun Beylikdüzü'nde yapacağı konuşma beklenmeye başlandı. Bu konuşmanın bütününü sadece Halk TV canlı yayınlarken öteki televizyonlar çok kısa süre yayınlamayı tercih etti.

İmamoğlu'nun konuşması Facebook ve Twitter üzerinden canlı yayınlandı ve kısa sürede 3 milyondan fazla izlenerek Türkiye'deki televizyonların tümünün izlenme oranlarını geçti. Video facebook üzerinden 1.287.803, Twitter üzerinden iki videosu 1.952.000 kişi tarafından izlendi.

Ekrem İmamoğlu İBB Meclis görüşmelerini de canlı yayına açmış ve bu görüşmeler de 3 milyon 500 bin kişi tarafından izlenmişti.

[old_news_related_template title="İBB Meclis görüşmeleri: İBB Meclisi'nde toplu taşıma ücreti tartışması! İmamoğlu’dan tarihi yanıt" desc="Ekrem İmamoğlu'nun yayına açtığı İBB Meclisi'ndeki görüşmeler, Türkiye'deki bütün televizyon kanallarının izlenmesinden daha çok izleyici çekti. İBB Meclis'inin iki oturumu toplamda 3 buçuk milyon kişi tarafından izlendi. İBB'nin oturumu canlı yayında yapılıyor. Dünkü oturumda AKP'nin reddettiği uyuşturucuyla ilgili komisyon kararı ile ilgili AKP grubu da bugün bir öneri vereceğini açıkladı. İmamoğlu, AKP’li Meclis üyesi Ahmet Hamdi Gürbüz'ün, toplu taşıma ücreti ile ilgili sorduğu soruya ise, 'Hesapsız kitapsız cümlesi beni bağlar' diyerek tarihi bir yanıt verdi. Ve bir sonraki toplantı 13 Mayıs günü yapılacak." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/04/25/iecrop/imamoglunun-uyusturucu-onerisine-akpden-ret-1_16_9_1556192654.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/imamoglu-acikladi-3-5-milyon-kisi-izledi-4564636/"]