Meteoroloji yayınladığı son dakika duyurusuyla vatandaşları uyardı. Yarın Ege'de başlayacak olan fırtına yer yer 90 kilometre hıza ulaşacak ve salı günü öğlen saatlerine kadar etkisini sürdürecek.

GÜNLERCE SÜRECEK FIRTINA UYARISI

Meteoroloji'nin uyarısı;

Rüzgarın, Kuzey ve Orta Ege’de yarın (Pazar) kuvvetini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına, yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir.
Fırtınanın Salı günü öğle saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir.

[old_news_related_template title="İstanbul'a ilk kar düştü! Yurttaki karlı hava dalgası sürecek mi?" desc="Gece saatlerinde İstanbul'un yüksek kesimlerinde mevsimin ilk kar yağışı görüldü. Son dakika tahminlerine göre kar yağışı yurt genelinde birçok şehirde bugün de devam edecek. Yeni yılın ilk günlerine kadar devam edecek kar yağışı ve hava durumuna dair detaylar şu şekilde..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/12/28/iecrop/images-49_16_9_1577514252.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/son-dakika-istanbula-ilk-kar-dustu-yurttaki-karli-hava-dalgasi-surecek-mi-5535219/"]