Erbaa’da 7 kasım perşembe günü kaydedilen görüntülerde ehliyetsiz ve alkollü olduğu iddia edilen 22 yaşındaki O.A'nun kullandığı aracı yol kontrolü yapan trafik ekipleri durdurmak istedi. O.A. polisin uyarısına aldırış etmeyerek aracıyla kaçmaya başladı. Bir süre devam eden kovalamacanın ardından O.A sanayi sitesinin içinde yakalanarak araçtan çıkarıldı.

[old_news_related_template title="Bir tekstil şirketinin patronu tazminatını alamayan kadın işçisinin başını yardı!" desc="İstanbul'un Esenyurt ilçesinde meydana gelen olayda işten çıkarıldıktan sonra tazminatını alamadığını öne tekstil işçisi Reyhan Kara, protesto için gittiği tekstil şirketinin önünde eski patronu tarafından saldırıya uğradı. Patron Şükrü Ü.'nün taşlı saldırısı sonrası başından kanlar akan Kara'nın o anları kameraya yansıdı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/11/11/iecrop/reyhan-kara_16_9_1573493529.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/bir-tekstil-sirketinin-patronu-tazminatini-alamayan-kadin-iscisinin-basini-yardi-5444511/"]

KÜFÜR EDİP DÖVDÜLER

Aracın dışına çıkarılan O. A’yı polislerin küfür edip darp etmesi bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde resmi kıyafetli trafik polislerinin gence ağır küfürlerle şiddet uyguladıkları görülüyor. Dizlerinin üzerine çöktürülmüş halde görülen O.A. polislere, "Abi korktum. Vallahi korktum" demesine rağmen polislerin, tekme ve yumruklarla vurmaları ve ağır küfür etmeleri dikkat çekiyor.