Olay, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde meydana geldi. Kıskançlık krizine girdiği iddia edilen bir şahıs, 17 yaşındaki kız arkadaşıyla tartışmaya başladı. Bir süre sonra sokak ortasında kız arkadaşını darp etmeye başlayan şüpheli, kız arkadaşının feryatlarına rağmen durmayarak şiddet göstermeye devam etti.

[old_news_related_template title="Serbest kalan dayakçı koca, bu kez tutuklandı" desc="Gaziantep'te, sokak ortasında çocuğunun gözü önünde eşini tekme tokat döven ve gözaltına almasının ardından adli kontrolle serbest bırakılan Emrah Ç. (32), savcılığın genişlettiği soruşturma kapsamında yeniden gözaltına alındı. Emrah Ç., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/12/01/iecrop/dayak_16_9_1575210742.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/serbest-kalan-dayakci-koca-bu-kez-tutuklandi-5483435/"]

BABASI ŞİKAYETÇİ OLDU

Çevrede bulunan bir iş yeri kameralarına yansıyan görüntülerin ardından, darp edilen kızın babası karakola giderek şüpheliden şikayetçi oldu.

İFADESİ ŞOKE ETTİ

Görüntülerin sosyal medyada da paylaşılmasının ardından İ.T, başlatılan soruşturma kapsamında savcılık talimatıyla Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. İ.T'nin ifadesinde, kız arkadaşını kötü yola düşmemesi ve uyuşturucu kullanmaması için darbettiğini ileri sürdüğü öğrenildi. (İHA/AA)