AYD tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

AYD Yönetimi, Sayın Cumhurbaşkanımızın alınacak önlemleri açıkladığı konuşmasında yer alan “evinizden çıkmayın” tavsiyesi uyarınca, halk sağlığı için toplum ve perakendecinin de taleplerini dikkate alarak AVM’lerin kapatılmasına yönelik bir tavsiye kararı almıştır.

AVM’lerin açılış kapanış saatleri kamu otoritesi tarafından belirlendiği için bu konudaki kararı ivedilikle beklemekteyiz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı önlemler paketi için teşekkür eder, bu süreçte hiçbir çalışanımızın işini kaybetmeyeceğini belirterek, kiracılarımıza da gerekli kolaylıkların sağlanacağını kamuoyu ile paylaşırız.

[old_news_related_template title="AVM'lerden çalışma saatleri için tavsiye" desc="Corona virüsüne karşı alınacak tedbirleri görüşmek üzere toplantı yapan Alışveriş Merkezi ve Yatırımcıları Derneği, AVM'lerin açılış kapanış saatlerinin yine sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında olacağını belirtti. AYD, saat 12.00 - 20.00 arasında çalışmak isteyen kiracılara tavsiyede bulunulduğunu ifade etti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/14/iecrop/avm-foto-shutterstock_16_9_1584182756.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/avm-icin-flas-karar-calisma-suresi-kisaltildi-cocuk-oyun-alanlari-kapatildi-5679580/"]