Olay, Tekkeköy ilçesinde bulunan Kirazlık Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aile sağlığı merkezine gelen bir kişi iğne yaptırmak istedi.

Taşkınlık yapıp cezaevinden yeni çıktığını söyleyen şahıs burada görevli doktorlar Mustafa E. ve Hakan M.A.'ya saldırıp aile sağlığı merkezinden ayrıldı.

Bir süre sonra 2 kişi ile geri gelen saldırganın yanındaki kişiler de bıçak gösterip tehditler savurdu. Saldırganlar kaçarken darbedilen doktorlar olayı polise bildirerek şikayetçi oldu.

Doktorlar Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek darp raporu alındıktan sonra polis merkezinde ifade verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İHA

[old_news_related_template title="Elazığ'da doktora yumruklu saldırı" desc="Elazığ’da polisi arayıp, kendisine araba çarptığını söyleyen, ancak alkollü olduğu kazaya karışmadığı belirlenen Tayfun Kızıl, götürüldüğü hastanede, gürültü yaptığı için kendisini uyaran doktora yumrukla saldırdı. Doktor yaralanırken, Kızıl tutuklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/02/iecrop/detay-kopya-2_16_9_1593678534.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/elazigda-doktora-yumruklu-saldiri-5906644/"]