Vaka sayısının her geçen gün arttığı Bursa'da tedbirlere uyulmaması Vali Yakup Canbolat'ı da isyan ettirdi. Bursa Valisi Canbolat sosyal medyadan Bursalıları uyardı.

BURSA ARTIŞ GÖSTEREN İLLER ARASINDA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da açıklayarak salgının arttığı iller arasında Bursa da yer alıyor. Kenteki pandemi artışlarının nedeni ise kurallara uyulmaması. Bursa Valisi Yakup Canbolat, uyarıları dikkate almayan Bursalılara, sosyal medyan sitem ederek, tedbirleri bir kez daha hatırlattı.



"BURSA HER GÜN BASINDA"

Vali Canbolat paylaşımında, "Sevgili Bursalılar, her gün basında yer alan olumsuz pandemi görüntüleri ile anılır hale geldik. Lütfen üç temel kurala (MASKE/MESAFE/TEMİZLİK)uyalım, uymayanları uyaralım. Riskli iller içerisindeyiz ve vaka sayımız artmaktadır. Bu durumdan ancak sizlerin dikkati ile kurtulabiliriz" ifadelerine yer verdi.

[old_news_related_template title="Binali Yıldırım corona virüsü açıklaması: Eşimin ve benim test sonucumuz pozitif çıktı" desc="Son başbakan Binali Yıldırım'ın corona virüsüne yakalandığı öne sürülmüştü. İddianın basına yansımasının ardından açıklama yapan Yıldırım, kendisinin ve eşinin Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/09/03/iecrop/whatsapp-image-2020-09-03-at-14.47.04_16_9_1599133672.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/binali-yildirim-corona-virusune-yakalandi-iddiasina-aciklama-6020902/"]