Yurt dışında öğrenim gören Erasmus öğrencilerinin corona virüsü tedbirleri kapsamında ülkeye dönüşleri için çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda İrlanda'nın Dublin kentinde bulunan 305 öğrenci uçakla Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na getirildi.

Öğrenciler alınan tedbirler eşliğinde apronda bekleyen otobüslerle karantina altında tutulacakları kent merkezindeki KYK yurduna götürülecek.

Havalanındaki işlemleri devam eden öğrenciler, güvenlik önlemleri altında otobüslere Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Binali Yıldırım kampüsüne götürülerek karantina altına alınacak.(DHA)

[old_news_related_template title="Yılmaz Özdil'den corona virüsü açıklaması: İki tane çok ciddi problem var!" desc="Sözcü gazetesi yazarı usta kalem Yılmaz Özdil, corona virüsü konusunda iki tane çok ciddi problem olduğunu söyleyerek 'Birincisi, kavrama, algılama, idrak etme meselesi. İkincisi de iletişim' şeklinde konuştu. Bazı kişilerin durumu ciddiye almadığını belirten Özdil, 'Bunun temel sebebi, bu çok ağır tehlike aslında Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetenler tarafından tam idrak edilemedi' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/23/iecrop/ozdil-sozcu-12_16_9_1584988843.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/yilmaz-ozdilden-corona-virusu-aciklamasi-iki-tane-cok-ciddi-problem-var-5698171/"]