Cumhurbaşkanı Erdoğan, Telegram hesabından Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir telefon görüşmesi yaptığını duyurdu.

Erdoğan, mesajında, "Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Görüşmemizde, Türkiye-Katar ilişkilerini geliştirecek adımları ele aldık ve bölgesel meseleleri değerlendirdik" dedi.

KOSOVA'NIN YENİ CUMHURBAŞKANINI TEBRİK ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kosova'nın yeni Cumhurbaşkanı seçilen Vjosa Osmani-Sadriu ile bir telefon görülmesi gerçekleştirerek, kendisini tebrik etti.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Kosova ilişkileri ile bölgesel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Vjosa Osmani'ye Kosova Cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla tebriklerini iletti.

[old_news_related_template title="Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli amirallerin bildirisiyle ilgili kritik açıklamalar" desc="Cumhurbaşkanı Erdoğan, 104 emekli amiralin Montrö anlaşması, Kanal İstanbul ve TSK'nın kadrolarıyla ilgili yayınladığı bildirinin ardından açıklamalarda bulundu. Amirallere sert tepki gösteren Erdoğan, 'Her şeyden önce bir gece yarısı yapılan bu eylem kesinlikle art niyetli bir girişimdir' dedi. Erdoğan sarıklı amiralle ilgili de 'Türk Silahlı Kuvvetleri’nin disiplin anlayışıyla bağdaşmayacak fotoğraf veren askere de olumlu bakmadık, bakmayız' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/05/iecrop/erdogan-dha_16_9_1617632875.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/cumhurbaskani-erdogandan-emekli-amirallerin-bildirisiyle-ilgili-kritik-aciklamalar-6355455/"]