ABD'nin California eyaletine bağlı Los Angeles kentinde yer alan uluslararası havalimanı, ilginç bir olaya sahne oldu. Los Angeles’tan Utah eyaletindeki Salt Lake City’e gitmek üzere kalkışa hazırlanan uçakta bulunan yolculardan biri, kalkış sırasında uçaktan atladı.

ACİL DURUM KAYDIRAĞINI ETKİNLEŞTİRDİ

Federal Havacılık İdaresi’nden (FAA) olaya ilişkin yapılan açıklamada, uçakta nedeni bilinmeyen bir tartışma çıkmasının ardından yerel saatle 19.10 sıralarında şahsın uçağın kapısını açtığı ve acil durum kaydırağını etkinleştirdiği belirtildi.

Taksi konumunda ilerleyen uçaktan atlayan yolcunun yaralandığı ve yakınlardaki bir hastanede tedavi altına alındığı aktarıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

[old_news_related_template title="İstanbul seferini yapan uçakta taciz iddiası! Ortalık karıştı" desc="Antalya-İstanbul seferi için kalkışa hazırlanan uçakta, kapılar kapandıktan sonra ortaya atılan taciz iddiası ortalığı karıştırdı. İsmi açıklanmayan kadın yolcuların bir kişinin kendilerine sözlü tacizde bulunduğu şikayeti üzerine uçağa gelen polis, şüpheliyi ifadesine başvurmak üzere polis merkezine götürdü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/03/iecrop/taciz-880_16_9_1622746575.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/istanbul-seferini-yapan-ucakta-taciz-iddiasi-ortalik-karisti-6467484/"]

[old_news_related_template title="Bel ağrısına akılalmaz 'tedavi'! Doktor görünce şoke oldu" desc="Elazığ'da bel ağrıları nedeniyle hastaneye giden hastayı muayene eden doktor, gördükleri karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Hastanın beline delik açılıp derinin altından çamaşır ipi geçirildiği anlaşılırken, uygulama sonucu bölgede enfeksiyon geliştiği ortaya çıktı ve hastanın tedavisine başlandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/26/iecrop/ip_16_9_1624725705.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/bel-agrisina-akilalmaz-tedavi-doktor-gorunce-soke-oldu-6507604/"]