İşkencedere Vadisi'nde iş makinelerinin çalışma yaptığı alanı demir kapıyla kapatan şirket, şimdi de vadide bakan için temizlik yapmaya başladı.



 BAKAN GELİYOR TEMİZLİĞİ

Katıldığı bir televizyon programında taş ocağına karşı direnen köylülülere “marjinal gruplar” diyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun İkizdere'ye gideceği belirtildi.

Bakanın İkizdere'ye gideceği açıklanmasının ardından Cengiz İnşaat işkencedere Vadisi'nde temizlik yaparak, yol açma çalışmasında katlettikleri ağaçları kamyonlarla vadiden kaçırmaya başladı. Çalışma alanına giremeyen köylüler ise bölgede beklemeye ve eylemlerine devam ediyor.

[old_news_related_template title="İşkencedere Vadisi demir kapıyla kapatıldı, köylüler tepki gösterdi" desc="Rize'nin İkizdere ilçesindeki İskencedere Vadisi'nde açılmak istenen taş ocağına karşı vatandaşların verdiği mücadele devam ediyor. Sabah çalışma alanına gelen köylüler çalışma alanının girişinin demir kapıyla kapatıldığını şaşkına döndü. Jandarma köylülerin alana girmesinin yasak olduğunu belirtirken köylü bir kadın, 'Her gün yeni bir olayla karşılaşıyoruz' diyerek sitem etti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/08/iecrop/vafi-_16_9_1620488172.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/iskencedere-vadisi-demir-kapiyla-kapatildi-koyluler-tepki-gosterdi-6420910/"]