İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muğla’daki esnaf ziyaretlerine Menteşe ilçesinde devam etti. Akşener, mikrofonu eline alıp cadde ortasında vatandaşa seslendi. Akşener’i sokakta bulunanların yanı sıra evlerinin balkon ve camlarından takip edenler oldu.

"EVLATLARINIZIN İŞSİZLİĞİ BENİ İLGİLENDİRİR"

Akşener, konuşmasında kenti ziyaretinde karşılaştığı esnafın sıkıntılarından söz etti, “Sizin evlatlarınızla nasıl bir hayat yaşadığınız manevi manada beni ilgilendirmez ama sizin evlatlarınızın işsizliği beni ilgilendirir" dedi.

"OĞLUM HAPSE GİRECEK KORKUYORUM"

Akşener’in konuşması sırasında kalabalık arasından bağırarak seslenen bir kadın esnaf oğlunun yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi.

Akşener’in yanına çağırdığı ve mikrofonu tuttuğu kadın, oğlunun iş yerini açtıktan 15 gün sonra pandemi nedeniyle işletmesini kapattığını, 400 bin lira borcu olduğunu, geliri olmadığını ve hapis cezasıyla karşı karşıya kaldığını anlatarak, “Hapse girecek korkuyorum” dedi.

Akşener ise, ”İşte ben bunu anlatıyorum. Bana yalan atıyor diyebilir yukarıdakiler ama aha size gerçeği. Yukarıdakiler bunları tiyatro zannediyor. Bunlar tiyatro değil bizim gerçeğimiz, Türkiye’nin gerçeği" diye yanıt verdi.

"ÇOCUKLARINIZI İŞSİZ BIRAKANLARI UNUTMAYIN"

Vatandaşa seslenen Akşener, “Bunu birlikte değiştireceğiz. Sizsiz olmaz. Sizle birlikte değiştireceğiz. Siz, sizi unutanları, size hakaret edenleri, çocuklarınızı işsiz bırakanları, esnafımızı ortada bırakanları unutmayacaksınız" ifadelerini kullandı. Akşener daha sonra otobüs ile kent sokaklarını gezip vatandaşları selamladı.

[old_news_related_template title="Akşener'den Erdoğan'a dikkat çeken 'söke söke alırlar' yanıtı" desc="İYİ Parti lideri Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 'Kanal İstanbul’un ihalesine girenlere ödeme yapmayacağız” diyen muhalefete 'Söke söker alırlar' diye seslenmesine şöyle yanıt verdi: Sayın Erdoğan anlaşılıyor ki, gelecek ilk seçimde iktidar olamayacaklarını, seçimi kazanamayacaklarını anlamış. Ben buradan yerli yabancı tüm şirketlere sesleniyorum bu ihalenin içinde yer alanlar, kesinlikle biz ilk seçimde iktidar olacağız ve kesinlikle o paraları ödemeyeceğiz, şimdiden bilin." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/28/iecrop/aksener-1_16_9_1624893452.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/aksenerden-erdogana-dikkat-ceken-soke-soke-alirlar-yaniti-6510628/"]