Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Covid-19 aşısı olmak için iftardan sonraki saatlere randevu verilen vatandaşlar, personelin yetersiz olması sebebiyle aşı polikliniği önünde kalabalıklar oluşturdu, sosyal mesafe ihlalleri yaşandı.

Aşı olmak için sıra bekleyenlerden biri olan ve o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen Merve Çiçek, SÖZCÜ’ye şu açıklamada bulundu:

* O kalabalığa rağmen sadece iki personel vardı ve bu yetersizdi. Ya o kadar kişiye randevu verilmemeliydi ya da sadece iki tane personel bırakılmamalıydı. Neticede kaç kişiye randevu verildiği biliniyor.

* Orada bu durum personellerle konuşuldu ama şu anda bilgi veremediklerini, personelin bu kadar olduğunu söylediler. Personel yetersizliğinden dolayı verilen randevu saatleri oldukça ileri sarktı.

[old_news_related_template title="Pfizer uyardı: Sahte corona virüsü aşıları piyasada" desc="ABD'nin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal, yaptığı özel haberle sahte corona virüsü aşılarının dolaşımda olduğunu duyurdu. Gazete, ele geçirilen corona virüsü aşılarında kırışıklık önleyici ilaç karışımı olduğunu tespit etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/21/iecrop/asi-reuters_16_9_1619009269.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/pfizer-uyardi-sahte-corona-virusu-asilari-piyasada-6387563/"]

[old_news_related_template title="Sosyal medyadan durumunu paylaştı... Yardımına koşan olmadı: Corona virüsüne yakalanan gazetecinin acı sonu" desc="Hindistan'da corona virüsüne yakalan bir gazeteci, semptomlarının giderek kötüleştiği anları sosyal medyadan anbean paylaştı. Hastaneye kabul edilmeyen Vinay Srivastava, yardım çığlıkları karşılık bulmayınca hayatını kaybetti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/21/iecrop/srivastava-twitter2_16_9_1618987661.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/sosyal-medyadan-durumunu-paylasti-yardimina-kosan-olmadi-corona-virusune-yakalanan-gazetecinin-aci-sonu-6386691/"]