Karacabey ilçesindeki Ulubatlı Hasan Aile Sağlık Merkezinde aile hekimi olarak görevli, eski İlçe Sağlık Müdürü Kutsal Altıntaş, yaklaşık 1 hafta önce corona virüsüne yakalandı. Altıntaş, evinde karantinaya girdi.

Sağlık durumu kötüleşen Altıntaş, ihbarla eve gelen sağlık ekiplerince Karacabey Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan Altıntaş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Evli ve 5 yaşında çocuğu olan Kutsal Altıntaşın, aşı karşıtı olduğu ve Covid-19 aşısı yaptırmadığı öğrenildi.

Öte yandan Bursa Tabip Odası'nın (BTO) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bursa-Karacabey'de aile hekimi olarak gören yapan Dr. Kutsal Altıntaş'ın COVID-19 nedeniyle kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz" denildi.

SON YOLCULUĞA UĞURLANDI 

Altıntaş için Karacabey Emir Sultan Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile Altıntaş'ın ailesi ve yakınları ile meslektaşları katıldı. Kılınan namazın ardından Kutsal Altıntaş'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Balıkesirdeki Başçeşme Mezarlığına götürüldü. (DHA)

[old_news_related_template title="Aşı olmayan 2 doktor coronadan yaşamını yitirdi! Sağlık Bakanı Koca'dan açıklama" desc="Kadın doğum uzmanı Op. Dr. İlhami Atılgan ve patoloji uzmanı Dr. Murat Tad, corona virüsü nedeniyle yaşamını yitirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Kayıtlarımızdan maalesef, iki değerli hekimin aşı olmadığını öğrendik' açıklamasında bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/25/iecrop/doktor-sozcu-1_16_9_1629923453.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/saglik/asi-olmayan-2-doktor-coronadan-yasamini-yitirdi-saglik-bakani-kocadan-aciklama-6613801/"]

[old_news_related_template title="İki doz Biontech aşısı olan doktor coronadan yaşamını yitirdi" desc=" Yunanistan’ın Selanik kentinde yaşayan 70 yaşındaki diş doktoru iki doz Pfizer-Biontech aşısı olmasına rağmen Corona virüsünün Delta mutasyonu nedeniyle yaşamını yitirdi. Selanik’teki Papanikolau Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi Başhekimi Nikos Kapravelos yaptığı uyarıda, “Aşılarınız tam olsa da kişisel korunma yöntemlerini ciddiyetle uygulamalısınız” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/15/iecrop/doktor-sha_16_9_1629035955.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/iki-doz-biontech-asisi-olan-doktor-coronadan-yasamini-yitirdi-6594836/"]