Rusya Savunma Bakanlığı, Rusya-Ukrayna savaşının 6'ncı gününde çok sert bir açıklama yaptı...

Rus haber ajansı RIA'nın servis ettiği haberde, Rus ordusu ile Donetsk Halk Cumhuriyeti güçlerinin sınıra yakın bir noktada güçlerini birleştirdiği belirtildi. Yapılan açıklamada Ukrayna askerinin Azak Denizi'ne erişiminin engellendiği de kaydedildi.

Öte yandan Rusya merkezli haber ajansı TASS'ın "son dakika" ibaresiyle servis ettiği bir diğer haberde ise Rusya Savunma Bakanı Şoygu'nun sözleri yer aldı. Şoygu, Rusya'nın Ukrayna güvenlik güçlerinin Kiev'deki noktalarının vurulacağını söyledi.

[old_news_related_template title="Zelenskiy AP'de konuştu, Rusya'ya yüklendi... Ayakta alkışlandı" desc="Avrupa Parlamentosu'na (AP) seslenen Ukrayna lideri Zelenskiy, 'Avrupa Birliği yanımızda olduğunu kanıtlamalı' ifadelerinde bulunurken, Rusya'yı çocukları hedef almakla suçladı. Zelenskiy'in konuşması uzun süre alkışlandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/01/iecrop/son-dakika-zelenskiyden-yeni-aciklama-rusyayi-ekonomik-olarak-yok-edin-1t8k_16_9_1646136320.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/zelenskiy-rusya-saldirilari-cocuklari-hedef-aliyor-6982280/"]