Cem YILDIRIM / ANKARA

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, bu gidişle benzin ve mazotun litresinin 50 TL olacağını söyledi. SÖZCÜ WEB TV’ye konuşan Enginyurt şunları söyledi:

- Akaryakıt fiyatlarında artık zam falan yok. Milletimiz rahat olsun, huzurlu olsun. Allah kısmet ederse reisimiz en kısa sürede rakamı 50’ye sabitleyecek ve böylece bütün zamlardan kurtulmuş olacağız.

- Saray'dan bakınca akaryakıt fiyatları hâlâ Avrupa'nın en ucuz mazotu, en ucuz benzini bizde dedirtiyor. Almanya, Fransa, İngiltere bizi kıskanıyor, Avrupa'da benzin kuyruklarında insanlar illallah demiş durumda. Türkiye çok ucuz, 2 doları kısa zamanda geçtik. İnşallah 4 dolar olacak, akaryakıt zamları bitecek.

[old_news_related_template title="Benzin ve otogaza da büyük zam" desc="Benzin ve otogaza büyük zam geldi. Üç gün önce motorine de büyük zam gelmişti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/10/iecrop/motorin_16_9_1654841503.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonomi/benzin-ve-otogaza-da-buyuk-zam-7185341/"]