Anaokulu açılışı dualar eşliğinde, kırmızı kurdele kesilerek yapılırken, yöneticiler anaokulunu galoş giyerek gezdi. Ancak Hafız Cemil Usta’nın makam masasında oturduğu odaya, ayakkabılarını çıkarıp çorap ve terlikle girdiler.

DUALAR EDEREK AÇILIŞI YAPTILAR
Anaokulu açılışı dualar eşliğinde, kırmızı kurdele kesilerek yapıldı. Pandemi tedbirlerine de uyulmadı. Maske takılmadı, sosyal mesafe önemsenmedi.


Açılışta pandemi tedbirlerine de uyulmadı ve maske de takılmadı. AKP Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran açılışa ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımla ilgili “Enteresan bir protokol sıralaması. Sayın Valimizin oturması gereken yere bir imamın oturması ve bu şekilde bir fotoğraf verilmesini yadırgadık” yorumu yapıldı.

Anaokulu açılışında garip manzara


CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan da bu fotoğrafı paylaşarak, “Nevşehir’i şeyhler ve dervişler mi yönetiyor?” diye sordu.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AKP milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Özel Yumurcak Anaokulu’nu gezdi. Okulla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Vali öğrencilerle sohbet etti.


Sarıaslan, anaokulu açılışındaki fotoğrafı ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz; en doğru, en hakikat yol medeniyet yoludur” sözlerini paylaştı ve “Mustafa Kemal Atatürk’ün bu sözleri Nevşehir’de tutulmakta mıdır? Yoksa tam aksi Nevşehir’i şeyhler, dervişler mi yönetmektedir? Bu fotoğraf kesinlikle açıklanmalıdır” dedi.