Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gündoğan Mahallesi’ndeki moloz döküm alanında hafriyat dökerken yanaştığı uçurumdan kullandığı kamyonla 30 metrelik uçuruma yuvarlanan 48 yaşındaki Ahmet Yeşilördek vatandaşların çağırdığı Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımı ile kurtarıldı.

30 metrelik uçurumdan itfaiye ve sağlık ekiplerinin vinç ve sedye kullanarak kurtardığı Yeşilördek ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü Yeşilördek’in hayati tehlikesinin bulunmadığı jandarmanın olayla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi.
[old_news_related_template title="Cinayet gibi kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı" desc="Denizli’de alkollü sürücünün çarpması sonucu motokuryenin ölümüyle sonuçlanan kaza anının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde aracın kazadan sonra yolcu indiren minibüse çarpıp bir işyerinin duvarına tosladığı an yer alıyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/24/iecrop/kaza_16_9_1648118868.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/cinayet-gibi-kazanin-yeni-goruntuleri-ortaya-cikti-7031234/"]