Galatasaray'da dün yapılması gereken olağanüstü mali genel kurul çoğunluk sağlanamayınca otomatikman 31 Temmuz’a ertelendi. Çoğunluk aranmayacak gelecek pazarki oturumda yönetim kritik konularda üyelerden onay isteyecek. Bu rutin buluşmayı farklılaştıran ise Başkan Dursun Özbek’ten başkası değil. Galatasaray Adası, Florya arsası, Mecidiyeköy binası, Kemerburgaz yeni kamp tesisi ile yeni taşınmazların alınması gibi konularda yetki isteyecek Özbek, bu süreci bizzat yönetiyor.

ELEŞTİRİLERİ DE YANITLIYOR

Dursun Özbek, üyeleri tek tek arayarak kafalardaki soru işaretlerini gidermeye çalışıyor. Özbek, şimdiye kadar Galatasaray Adası başta olmak üzere yapılan çalışmalarla ilgili üyelere hayli detaylı bilgiler vererek eleştirileri yanıtlıyor. Bununla birlikte Galatasaray Başkanı, üyeleri genel kurula katılmaya da davet ediyor. Dursun Özbek, pazar günü geniş katılımlı bir oturumda, yüksek kabul sayısıyla alınacak bir onayın camiaya olumlu bir mesaj olacağına inanıyor.

"TARAFTARIMIZDAN SABIR İSTİYORUM"

Galatasaray camiası, kürek şubesinin etkinliğinde bir araya geldi. Organizasyonda konuşan Dursun Özbek, “30-40 yıl önce yapılmış tesislerimizin elden geçirilmesi lazım” dedi. Transferlere dair konuşan Özbek, “Taraftarımızdan sabır istiyorum. Hiç endişe etmesinler; en rekabetçi takımı futbolda da kuracağız” ifadelerini kullandı [old_news_related_template title="Galatasaray'dan Denis Suarez bombası" desc="Galatasaray'ın sürpriz bir 10 numaraya yöneldiği iddia edildi. Galatasaray'ın, kulübüyle sorun yaşayan yıldız futbolcu Denis Suarez'a teklif yapacağı belirtildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/25/iecrop/depophotos_17000101_16_9_1658725404.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/galatasaraydan-denis-suarez-bombasi-7268147/"]