Günlük burç yorumları, uzmanları tarafından yorumlanan 14 Ağustos Cuma günü burç yorumları haberimizde. Burcunuz bugün 14 Ağustos Cuma günü size neler söylüyor? Burcunuzda bugüne özel yorumlar nasıl? Aşk, iş hayatınız, sağlık ve para durumunuz için burcunuz size nasıl öneriler sunuyor? İşte günlük burç yorumları...

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI



KOÇ


Bu yeni ay oldukça olumlu, süperella etkilere sahip. Aşk ve yaratıcılık gerektiren konularda şanslı, sürpriz gelişmelerin olacağı etkiler altında olacaksınız. Finansal anlamda da genel olarak iyi olmakla birlikte, abartılı harcamalar, yüklü ödemeler yapmanız gerekebilir. Oldukça keyifli, eğlenceli, sürprizli, hareketli ve sizleri çok mutlu edecek gelişmeler getirecek bu yeni ay!


BOĞA


Ev-yuva-aile-yerleşime ilişkin konuların çok daha etkin bir şekilde hayatınızda görünür olacak. Oldukça keyifli, sürprizli, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizin ihtiyacı olan önemli bir elektroniği de alabilirsiniz. Evinizi almak için kredi araştırması içine girebilir, gayrimenkul, toprak, arsa, araba gibi bir taşınmaz satın alımı konusunda birilerinden harika destekler görebilirsiniz.


İKİZLER


Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan beklenmedik destekler görebilecek, fikirlerinizi çok daha kolay bir şekilde kabul ettirebileceksiniz. Türlü projeler zihninizde canlanmaya başlayacak. Bir takım fırsat ve şanslarla, tekliflerle karşılaşabilirsiniz.


YENGEÇ


Bu yeni ay harika etkilere sahip, hemen olası etkilerinden bahsedelim. Öncelikle güzel hediyeler alabilirsiniz,  çok istediğiniz bir eşya ve gerece sahip olabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi ile karşılaşabilir, finansal anlamda yeni kazanç kapıları ile karşılaşabilirsiniz.


ASLAN


Bu çok pozitif bir yeni ay olacak. Hayatınızda yeniliklere yer açmanın vakti geldi, bu yeni ay zamanı iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız, fırsatlar ve şanslar elde edebilirsiniz, sizleri 4 ayak üzerine düşürecek bu yeni ay.


BAŞAK


Bu yeni ay etkisi ile arkanızdan dönen türlü dolaplar, dedikodular hepsi ortaya çıkmaya başlıyor, bu tamda kimin dost kimin düşman olduğunu anlamanızı sağlayacak. Hayatınızla ilgili bir takım gelişmeler üzerinde söz sahibi olmanız zor olabilir, koşulları ve şartları idare etmekte zorlanabilirsiniz.


TERAZİ


Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan türlü aşk teklifleri alabilirsiniz, bunun yanı sıra çöpçatanlık için soyunabilir, arkadaşlarınızın arasını yapabilirsiniz. Küs olduğunuz eski arkadaşlarınızla barışmak için harika bir zaman. Yalnız finansal anlamda harcamalar beklenenin üzerinde artabilir.


AKREP


Bu yeni ayda iş ve kariyer konularında şanslı bir süreç, yeni iş teklifleri, projeler gündeme gelebilir. Fakat bu yeni ay daha çok ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda da sizlere destekleyici etkileri olacak.. Yeni ay etkisi ile, finansal anlamda güzel fırsatların olabileceği bir iş teklifi ile karşılaşabilirsiniz veya patronunuz birden size eskiden söz verdiği zammı yapmaya karar verebilir.


YAY


Hukuksal konular, eğitim, seyahatler, yurt dışı ile ilgili işler, uzak akrabalar ve tanıdık sayılabilecek arkadaşlarınızla ilgili konularda süper sevindirici haberler, gelişmeler yaşanabilir. Yurt dışı menşeli bir iş teklifi gelebilir, uluslar arası bir firma ile görüşmeye gidebilirsiniz veya iş ile ilgili size keyif verecek bir takım seyahatlerde gündeme gelebilir.


OĞLAK


Bu yeni ayda  öncelikle finansal anlamda ciddi bir iyileşme sürecine girebilir, para kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Borç istediğiniz anda sizlere destek olacak kişilere hemen ulaşabileceksiniz. Beklenmedik, sürpriz gelişmelere karşı hazırlıklı olun.


KOVA


Bu yeni ay harika etkilere sahip; sürpriz ve size gelir getirici yeni ortaklıklar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Hayattan daha çok keyif alabileceksiniz. Bu yeni ay zamanı evleneceğiniz kişi ile tanışabilir, evlilik teklifi alabilir, çok önemli bir projede göreve getirilebilirsiniz.


BALIK


Sağlık konusunda öncelikle kendinize çeki düzen verebilirsiniz, diyete başlayabilir bunun için profesyonel anlamda bir destek alabilirsiniz. Bunun yanı sıra günlük yaşantınızı daha doğrusu yaşam kalitenizi yükseltecek araştırmalar yapabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz.