TV8 her ne kadar yarışma programları ile izleyicileri ekran başına toplasa da dizilerinde hayal kırıklığı yarattı. Hem Hom Ofis hem de Kaçak Gelinler bekleneni vermedi. Dün TV8 yeni bir dizi ile izleyicilerin karşısına çıktı. Maral: En Güzel Hikayem dizisinin yönetmen koltuğunda Deniz Koloş oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Hazal Kaya (Maral), Aras Bulut İynemli (Sarp), Ceyda Duvenci (Deniz), Reha Özcan (Halis), Rıza Akın (Muhsin), Gümeç Alpay (Aslı), Cankat Aydos (Tahsin),  Bige Önal (Alara), Elvan Boran  (Nilüfer), A.Olgun Sunear (Benan), Fırat Altınmeşe (Oytun) yer alıyor.

Maral dizisinin 1. bölümü kaçırdıysanız henüz dizinin 1. bölümü videosu TV8'in internet sitesinde yayımlanmadı. Maral 2. bölüm fragmanı ise izleyicilerle paylaşıldı.

MARAL DİZİSİNİN 1. BÖLÜM ÖZETİ


İstanbul’un seçkin mekanlarından biri olan Luna’da garson olarak çalışan Maral’ın hayatta hayalini kurduğu iki şey vardır: İlki günün birinde Luna’nın yöneticisi olmak, diğeriyse gönlünü kaptırdığı çikolata ustası Sarp. İlk hayali çok uzaktır, ikincisi çok yakın. Fakat bir gün bir sürpriz olur. Luna'da patlak veren bir skandal, Maral'ın kaderini genç yönetici Arya Feyman ile birleştirir. Arya, Maral’a hayatının teklifini yapar.

Hayalleri ve aşkı arasında kalan Maral,  aynı anda bir sürü insanın hayatını değiştirecek bir karar verir. Fakat son anda alacağı bir darbe, Luna'yı ve Maral'ı yıkımın eşiğine getirecektir…

Maral 2. bölüm fragmanı: