O Hayat Benim yeni bölümde beklenmedik birliktelik! Dün akşam ekrana gelen O Hayat Benim dizisinin 44. bölüm izleyicileri Fox TV'de ekranına topladı. Dizinin bu haftaki bölümünde ortak düşmana karşı bir iş birliği oldu. Ateş ve Mehmet Emir, Salih'e karşı güçlerini birleştirdiler. Ateş'in aslında sönmeye yüz tutan intikam ateşi O Hayat Benim yeni bölümde yeniden alevlendi. İşte dizinin dün akşamki bölümünde detaylar...

O HAYAT BENİM DİZİNİN 44. BÖLÜM ÖZETİ


Salih’in konağa kadar gelip herkese gözdağı vermesi, Nuran ve ailesini içinden çıkılmaz bir durumun ortasında bırakır. Ateş ve Mehmet Emir, ortak düşmanları Salih’e karşı birleşir. Ateş, Hasret’in yokluğunu bir türlü sindiremeyen ve Mersin’e gitmeye karar veren Mehmet Emir’i bu yolculuğunda yalnız bırakmaz. Ancak Salih’in nefesi her an enselerindedir.

Hülya yaşadığı krizin izlerini silebilmek için tedavi altındayken, onun yokluğunu fırsat bilen Efsun da konağın yeni hanımı olmaya ve İsmail’le aralarındaki gerginliğe son vermeye kararlıdır. Fakat bu durumun onu Bahar’la yeniden karşı karşıya getireceğinden habersizdir. Bu esnada geçmişten gelen bir sır, Ateş’in küllenmiş intikam hırsını yeniden alevlendirir. Artık Edibe Atahan’ın adaletle yüzleşme vakti gelmiştir.


İNTERNETTEN O HAYAT BENİM İZLEME KAYNAKLARI


O Hayat Benim dizisinin TV yayınını kaçırdıysanız veya bu bölümü bir daha izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantı ile dizinin full videolarına ulaşabilirsiniz.

O Hayat Benim 44. bölümü izlemek için tıklayınız