Ege Vadisi projesi, Ankaralıların sosyo-ekonomik yapısına uygun üç farklı yaşam stili sunacak.

Mogan Gölü ve şehir manzarasına sahip mimarisi, Ege ruhunu yansıtan peyzajı ve dekorasyonuyla Ege Vadisi, Çankaya Oran’da hayata geçecek. Sinpaş GYO’nun Genel Müdürü Seba Gacemer, Ege Vadisi Ofisi’nde gazetecilerle buluştu. “Sinpaş GYO’nun en büyük Ege yaşam konseptli projesi olan Ege Vadisi’ni Ankaralılara sunuyoruz’’ diyen Gacemer şunları söyledi:
‘’Mimarisi, rengârenk bitki örtüsü ve kendine özgü ruhuyla Ege, herkesin ortak hayalidir. İstanbul’dan sonra Ege Vadisi ile bu hayali Ankara’da da gerçeğe dönüştürüyoruz. Ankara’nın ilk Alaçatı Çarşısı ile Ankaralılara bir Ege kasabasında alışveriş yaparken hissettikleri samimi ve içten ortamı sunuyoruz. Ankara’nın ilk Dört Mevsim Plajı’nda yer alan kumsallı havuzunda günün yorgunluğunu atabilecek ve spa merkezinde ilk kez ailelere özel olarak sunulan aile spa hizmeti ile enerjilerini tazeleyebilecekler.

“YÜZDE 60 KAZANDIRDIK’’

İstanbul’da Ege konseptli projelerimiz EgeBoyu ve EgeYakası daha önce büyük ilgiyle karşılanmıştı. Bu iki projede, 2 yılda yaklaşık yüzde 60 kazandırdık. Ege yaşam konseptinin en yenisi ve en büyüğünü şimdi Çankaya Oran’da inşa ediyoruz. Ege Vadisi ile Ankara’ya 600 milyon TL daha yatıran Sinpaş GYO, Ege Vadisi’ni tercih edenlere çok kazandırmaya hazırlanıyor.”