Bugün yani 28 Nisan Cuma 2016'da Fox TV'de kanalın uzun soluklu dizilerinden biri olan Karagül yer alıyor. Karagül 119. bölümde Kendal iyice zor duruma düşerken o honçla evleri yıkacak ama Maya ve Rüzgar evin altında kalacak! Peki bugün Fox TV'de bugün ne var; hangi programlar, diziler veya filmler izlenebilir merak ediyorsanız aşağıdaki yayın akışından Fox'da neler olduğunu öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantı ile Fox TV'nin online canlı yayına erişebilir ve Fox TV'yi bilgisayarınız, tabletiniz veya akıllı cep telefonunuzdan seyredebilirsiniz.

Fox TV Canlı Yayın İzle


FOX TV YAYIN AKIŞI 29 NİSAN CUMA

06.45 İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat Canlı
10.00 Çifte Saadet
11.00 Aşk Yeniden
13.45 Benden Söylemesi Canlı
14.30 Unutma Beni Yeni Bölüm
16.30 Zuhal Topal'la Canlı
19.00 Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Canlı
20.00 Karagül Yeni Bölüm
00.00 aşk Yalanı Sever
03.00 O Hayat Benim
04.45 İnadına Aşk


KARAGÜL 119. BÖLÜM ÖZETİ

Kendal bir yandan Baran gibi, tüm hayatının bir yalan üzerine kurulu olduğunu duyduğu andan itibaren bu gerçekle yüzleşmeye çalışmaktadır.... Diğer yandan her geçen gün ve an finansal olarak biraz daha sıkışmaktadır. Kendisine karşı tavır alan ve sırtını dönen Kadriye ana başta olmak üzere Narin ve Ebru’ya bir ders vermek için evleri yıkma kararı alır... Ancak Kendal’ın hiçte aklında olmayan bir şekilde Maya ve Rüzgar yıkılan evin altında kalırlar. Narin, oğluna yeniden ulaşabilmek umuduyla aklına gelen her yolu denemeye devam etmektedir. Ancak Baran iki annesine karşı ördüğü duvarları bir türlü yıkamamaktadır. Maya ve Rüzgar’la beklenmedik bir şekilde bağlanan olaylar Baran’ın, Narin’e ve Ebru’ya olan tepkisini nasıl etkileyecek? Asım’ın tedavisi için kendilerini İstanbul’a atan Özlem ve Emine, bir yandan Asım için mücadele ederken diğer yandan İstanbul’un karmaşasıyla baş etmek zorunda kalacaklardır...

FOX TV HAKKINDA

Türkiye'nin popüler ulusal kanallarından biri olan Fox TV, ABD menşeli medya devi Fox Broadcasting Company'nin bir parçasıdır. Fox TV, filmlerden dizilere, haberlerden eğlence programlarına pek çok kategoride yayın yapmaktadır.