Bu hafta gökyüzünde Koç Burcu’nda yeni Ay var. Venüs artık Koç Burcu’na geçiş yapıyor, Merkür de Boğa Burcu’na geçiş yapıyor. Gökyüzü gündemi bu kadar yoğunken siz fanilerin de yaşamları pek sakin geçmeyecektir eminim...

Uranüs ile kavuşan bu yeni ay zamanı oldukça dinamik, heyecanlı, hevesli ve yaratıcı başlangıçlar yapabilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek olacağı için spor ve egzersiz çalışmalarına başlamak için ideal bir zaman, işle ilgili bir proje başlatmak, yeni girişimlerde bulunmak, hedeflerinize doğru hızla harekete geçmek için harika bir konum. Ancak aşırı hırslı, saldırgan ve bencil bir tutum, bir çuval inciri berbat edebilir. Venüs’ün de Koç Burcu’na geçmesi ile atletik bir görünüme kavuşmak, bol bol egzersiz ve spor yapmak, bunları yapmasanız bile dinamik ve enerjik olmak için harika bir dönemde olacaksınız. İlişkilerinizde cinsellik artar, cinsel cazibe ön plana çıkar. İlişkiler saman alevi gibi çabuk başladığı gibi hızla biten aşklar yaşanabilir. İlgi süremiz azalır, uzun süre bir konuya odaklanmak güçleşir. Biraz maymun iştahlı davranmak ihtimaldir. İş girişimleri, yatırımlar, rekabet, pazarlama ve satış için saldırgan ve yaratıcı planlar yapmak için harika bir konumdur. Merkür’ün de Boğa Burcu’na geçişi ile anlamak ve kavramak yavaş ve sindirilerek olur. Soyut kavramlardan çok, somut ve elle tutulur bilgiye önem verilir. Para, banka işleri, yatırım, emlak, toprak alım-satımı gibi konulara yönelim artar. Sabit düşünceli, muhafazakâr, sağlamcı, pazarlık eden, malın iyisinden kalitelisinden anlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Edebiyat, güzel yazı, sanat konuları, güzellik, gıda, tarım gibi alanlara ilgi artar, konuşmaların konusu bunlar olabilir.

Koç ve yükselen Koç;
Haftanın geneli Koç Burcu’ndaki Uranüsyen yeni Ay ve etkileri ile geçecek. Bu yeni Ay, özel ve güçlü bir yeni Ay olacak. Çünkü Güneş de Uranüs ile birlikte olacak. Öncelikle bu, enerjinizin tavan yapmasına olanak sağlayacaktır, bunun yanı sıra Uranüs etkisi ile yaşamınızda sürpriz, beklenmedik, ani gelişen olaylar silsilesi ile karşılaşabilirsiniz. Aniden iş değişimi, bir terfi veya bunun tam tersi. Bu hafta Venüs de burcunuza giriş yapacak ve ay sonuna kadar burcunuzda seyahat edecek. Aşk için bol bol vaktiniz olacak, fiziki anlamda değişiklikler yapmak, saçınızın stilini ve rengini değiştirmek için ideal zamanlar olacak.

Boğa ve yükselen Boğa;
Haftanın geneli Koç Burcu’ndaki Uranüsyen yeni Ay ve etkileri ile geçecek. Bu çok güçlü bir yeni Ay olacak, çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni Ay dönemi, sizi patlatacak önemli bir projenin görüşmelerini yapabilirsiniz veya gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Bu hafta özellikle sağlığınıza biraz daha dikkat etmenizde yarar var. Bu yeni Ay’ın bir etkisi de, zihinsel farkındalıktır! Daha önce belki de sürekli gözünüzün önünde olan bir şeyi artık daha net görebilirsiniz. Bu hafta Venüs de Koç Burcu’na giriş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Tembellikle harekete geçmek arasında sıkışmaya işaret etmektedir.

İkizler ve yükselen İkizler;
Haftanın geneli Koç Burcu’ndaki Uranüsyen yeni Ay ve etkileri ile geçecek. Bu çok güçlü bir yeni Ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay dönemi özellikle arkadaşlıklar, dostluklar alanınızda etkin olacak. Onlarla ortaklaşa bir takım işlere girişebilirsiniz, farklı, daha önce hiç girmediğiniz ortamlara girebilirsiniz. Bu yeni Ay’ın sizin burcunuz üzerinde oldukça keyifli, süper etkileri olacaktır! Bu hafta Venüs de Koç Burcu’na giriş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Süper sosyal olabilecek, arkadaşlık ilişkilerinizde canlanma meydana gelecek, partilerin, davetlerin aranan ismi olabileceksiniz.

Yengeç ve yükselen Yengeç;
Haftanın geneli Koç Burcu’ndaki Uranüsyen yeni Ay ve etkileri ile geçecek. Bu çok güçlü bir yeni Ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni Ay sizin özellikle kariyer alanınızda oldukça etkin olacak! Eğer iş arıyorsanız önümüzdeki 10 günlük süreci iyi gözlemleyin ve değerlendirin, sürpriz, beklenmedik ani iş teklifleri gelebilir, geçmişte yaptığınız başvurulardan geri dönüşler alabilirsiniz. Bu hafta Venüs de burcunuza giriş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve kariyerinize ilişkin konularda sizleri keyifli gelişmeler bekliyor olacak, kuracağınız ilişkiler iş hayatında hızlı ilerlemenize yardımcı olabilecektir.

Aslan ve yükselen Aslan;
Haftanın geneli Koç Burcu’ndaki Uranüsyen yeni Ay ve etkileri ile geçecek. Bu çok güçlü bir yeni Ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni Ay size planlanmamış, sürpriz bir yolculuğa çıkmanıza neden olabilir! Ya da sosyal medya üzerinde beklenmedik bir sürpriz, bir olay ile de karşılaşabilirsiniz kendinizle ilgili. Yine bu yeni Ay zamanı eğer bir hukuksal konunuz, davanız varsa ise artık sonuçlanacağına işaret edebilir. Bu hafta Venüs de Koç Burcu’na giriş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Yabancılar veya sizden uzakta olan kişilerle daha fazla iletişim içine girebilirsiniz. Yalnızsanız sizden uzakta yaşayan biri ile flört edebilirsiniz.

Başak ve yükselen Başak;
Haftanın geneli Koç Burcu’ndaki Uranüsyen yeni Ay ve etkileri ile geçecek. Bu çok güçlü bir yeni Ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni Ay, banka hesapları, muhasebe konuları, borçlar, primler, ödemeler, krediler, başkalarının maddi kaynakları ile ilgili konular üzerinde etkin olacaktır. Elinize sürpriz bir miktar para da geçebilir. Bu hafta Venüs de Koç Burcu’na giriş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Başkalarına ait maddi kaynaklardan daha kolay yararlanabilecekken, ortaklaşa bir takım işleriniz var ise bu tarihe kadar gelirleriniz artabilir. Kredi çekmek için araştırmalar içine girebilirsiniz.

Terazi ve yükselen Terazi;
Haftanın geneli Koç Burcu’ndaki Uranüsyen yeni Ay ve etkileri ile geçecek. Bu çok güçlü bir yeni Ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu hafta bir nevi sizin için rekabet haftası olabilir, karşınızdaki kişilerle ilişkilerde gerginlikler, tuhaf anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Bunu yanı sıra sürpriz ortaklık, iş teklifleri de gelebilir. Bu hafta özellikle ilişkisi olanlar bir parça dikkat, partneriniz biraz huysuz ve sinirli olabilir, alttan almaya özen göstermenizde yarar var. Bu hafta Venüs de Koç Burcu’na giriş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. İlişkilerde romantizm zamanı başlıyor, minik kıskançlıklar da meydana gelebilir.

Akrep ve yükselen Akrep;
Haftanın geneli Koç Burcu’ndaki Uranüsyen yeni Ay ve etkileri ile geçecek. Bu çok güçlü bir yeni Ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Çok hızlı, etkin ve süper bir yoğun bir çalışma süreci sizleri bekliyor. Beklenmedik aniden gelişen projelerin içinde olabilirsiniz. Yalnız bu yeni Ay sağlığınızı ilgilendiren bölgede olacağından ve işin içinde Koç enerjisi olacağından, öncelikle kazalara karşı biraz daha açık olabilirsiniz, dikkatli olmanızda yarar var. Bu hafta Venüs de Koç Burcu’na giriş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. İş hayatınızda, birlikte çalıştığınız kişilerle samimi, sıcak ilişkiler kurabileceksiniz.

Yay ve yükselen Yay;
Haftanın geneli Koç Burcu’ndaki Uranüsyen yeni Ay ve etkileri ile geçecek. Bu çok güçlü bir yeni Ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay zamanı süper renkli, farklı, orijinal konular üzerine eğilebilirsiniz. Bunun yanı sıra bu yeni Ay aslında sizin aşk evinizde meydana gelecek. Eğer bir partneriniz yoksa oldukça flörtüz olabileceksiniz. Bu hafta Venüs de Koç Burcu’na giriş yapıyor ve ay sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür de bu hafta Boğa Burcu’na geçiş yapacak ve 13 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve çalışma ortamınızda huzur ve başarıyı yakalamanız çok daha kolay olacaktır.

Oğlak ve yükselen Oğlak;
Haftanın geneli Koç Burcu’ndaki Uranüsyen yeni Ay ve etkileri ile geçecek. Bu çok güçlü bir yeni Ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni Ay zamanı yaşadığınız yeri, evi, şehri değiştirmek isteyebilirsiniz, hatta bununla ilgili araştırmalar, görüşmeler yapabilirsiniz. Yeni ev almak, satmak, bununla ilgili gelişmeler de meydana gelebilir. Aslında bence bu yeni Ay biraz da sizlerin geleceğinizle ilgili olan hedeflerinizi yeniden gözden geçirmenize de neden olabilir. Bu hafta Venüs de Koç Burcu’na giriş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Bu sayede evinizi güzelleştirmek için birçok fırsat elde edebileceksiniz.

Kova ve yükselen Kova;
Haftanın geneli Koç Burcu’ndaki Uranüsyen yeni Ay ve etkileri ile geçecek. Bu çok güçlü bir yeni Ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni Ay haftası, oldukça keyifli ve belki de biraz maceranın da ön planda olabileceği bir tatil planı yapmanıza olanak sağlayabilir! Ya da bu hafta trafikte özellikle dikkatli olmanızı önerebilirim, hız yüzünden, dikkatsizlikten minik sorunlar ortaya çıkabilir. Bu hafta Venüs de Koç Burcu’na giriş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Seyahatlere çıkabilir, yakın çevrenizle daha yakından ilgilenebilirsiniz. Size keyif verecek şeyleri daha çok okuyabilir, araştırabilirsiniz.

Balık ve yükselen Balık;
Haftanın geneli Koç Burcu’ndaki Uranüsyen yeni Ay ve etkileri ile geçecek. Bu çok güçlü bir yeni Ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay zamanı maddi açıdan sizi destekleyici olacaktır! Terfi, daha iyi iş imkânları olan görüşmeler meydana gelebilir. Daha fazla para kazanmanız için gezegenler yoğun bir şekilde çalışmakta! Bu hafta Venüs de Koç Burcu’na giriş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Gelirlerinizi arttırabileceğiniz fırsatlar ve haberlerle karşılaşabilecek, paranızı daha çok giyim, kuşam, kozmetik ürünlerine harcayabileceksiniz. Para ile ilgili güzel gelişmelerin olabileceği döneme giriyorsunuz.

Önümüzdeki günler pek huzurlu geçmeyecek gibi görünüyor


Merhaba arkadaşlar;
Bu hafta, yani 7 Nisan günü Koç Burcu’nun 18. Derecesinde bir yeni Ay meydana gelecek. Bu yeni Ay’ın başrol oyuncusu URANÜS olduğundan, uranüsyen konuların hâkim olmasını bekliyoruz.
Uranüs astrolojide; hava ve demir yolu taşımacılığı, teknolojik icatlar, uzayla, astroloji ile ilgili konular, emek örgütleri, grev, isyan, ayaklanma, devrim, izinsiz protesto gösterileri, savaşlar, kasırga, uçaklar, havayolu şirketleri, yüksek güçlü rüzgârlar, depremleri, özgürlük hareketlerini, özgürlük, sıra dışı, bilinçte uyanışı sembolize eder. Bu saydığım konu başlıkları ile ilgili stres yaratıcı durumlar, krizler, problemler meydana gelebilir açıkçası. Bu biraz sert bir yeni ay olacak. Volkanik hareketlenmelerde artılar meydana da gelebilir bu dönem.

YARA ALDIĞIMIZ KONULAR


Türkiye ve Dünya açısından baktığımızda ise;
Yeni ay, Türkiye doğum haritasının 10. Evinde ve Şiron’un tam üstünde meydana gelecek. Türkiye’nin Şiron’u da 18 Derece Koç Burcu’nda yer almaktadır.
Öncelikle 10. Ev ülkeler astrolojisinde; cumhurbaşkanı, başbakan, hükümeti temsil eden kişiler, liderler, ünlü kişiler demektir.
Şiron ise; Koç temalı durumların olabileceğini düşünüyorum. Şiron bizim yara aldığımız konulara işaret eder, ya da yaraları sarmaya çalıştığımız. Bir şekilde yara verebilecek sürpriz, öngörülemez, ani, şok edici bir atak bekliyorum açıkçası... Koç; askeri bir durum, patlama, büyük bir kaza, mühimmat depoları-cephaneliklerle ilgili bir durum, ateşli-silahlı büyük bir saldırı, çocuklarla ilgili sorunlar emniyet güçlerine saldırı gibi olaylar vuku bulabilir.

SUİKAST GİRİŞİMLERİ


Bunun yanı sıra bu liderler, hükümet temsilcileri ile ilgili sorunlar da söz konusu olabilir. Ünlü kişilerle ilgili saldırı haberleri, suikast girişimleri söz konusu olabilir. 10. Evin temsil ettiği konular risk altında.
Tabii ki askeri yapılanma, askeri hareketlilik, iş hayatında yeni düzenlemeler, çalışan kesimlerin sorunları ile yeni düzenlemeler, sağlık sektörü ile ilgili yeni düzenleme ve çalışmalar da söz konusu olabilir.