Zengin olma umuduyla Şans Topu kuponlarını dolduran vatandaşlar bayilere akın etti, Şans Topu sonuçlarını sorgulamak isteyen şans oyunu tutkunları Google üzerinde Şans Topu sonuçlarını araştırıyor. 25 Ekim 2017 Şans Topu çekilişi MPİ Ankara Balgat binasında noter huzurunda gerçekleştirildi. Diğer oyunlardan farkı '+' rakamı olan MPİ Şans Topu çekiliş sonuçları sorgulama ekranı haberimizden öğrenebilirsiniz. İki küreden çekilen altı rakam ile belirlenen sonuçların ardından Şans Topu ikramiye dağılımı 21.40 civarı belli oluyor. 854. çekiliş yapılan oyunda '+' rakamı tahmin edenlerin ikramiye kazanma şansı artıyor. İşte 25 Ekim MPİ Şans Topu sonuçları sorgulama ve kazandıran numaralar...

Milli Piyango İdaresi ve noter huzurunda yapılan çekiliş ile Şans Topu kazandıran numaralar belli oldu. İnternetten sonuçları aratan vatandaşlar için iki farklı küreden çekilen şanslı altı (5+1) topu da haberimizden öğrenebilirsiniz. Büyük ikramiye kazanan olmadı ve ilk devir gerçekleşti. Geçen hafta büyük ikramiyeyi Antalya'da yaşayan bir vatandaşımız kazanmıştı. 5 bilenler 6 bin 485 lira kazandılar. Uzun süredir devir gerçekleşmeyen oyunda umutlar haftaya kaldı.

ŞANS TOPU SONUÇLARI 25 EKİM 2017

Her çarşamba olduğu gibi bu çarşamba gecesi de Şans Topu heyecanı ile geçildi. 25 Ekim 2017 Şans Topu sonuçları Milli Piyango İdaresi Anakara Balgat binasında bulunan çekiliş salonunda  belli oldu. 5+1 oyunun çekilişi canlı yayında ve noter huzurunda gerçekleştirildi. İnternetten sonuçları öğrenip MPİ Şans Topu kuponlarını kontrol etmek isteyen vatandaşlar sonuçları https://www.sozcu.com.tr/ adrsinden öğrenebilirler. İşte kazandıran numaralar...

1, 2, 15, 19, 23, +09

sans-topu-sonuclari-mpi-25-ekim

GEÇEN HAFTA SONUÇLARI


Çarşamba akşamlarının heyecanı olan şans oyunu Şans Topu sonuçları resmen belli oldu. Büyük ikramiye kimin oldu? 18 Ekim tarihli 853. hafta çekilişinde şanslı numaralar şu şekilde belirlendi;

1, 2, 15, 16, 25, +12

mpi-sans-topu-sonuclari-18-ekim

ŞANS TOPU 5+1 OYUNU

Şans Topu (5+1) oyunu, iki farklı sayı kümesi içerisinden, belirlenen sayıda numara seçilmesi esasına dayanan bir sayısal oyundur. İlk sayı kümesi 1-34 numaradan, ikinci sayı kümesi ise 1-14 numaradan oluşmaktadır. İştirakçiler, ilk sayı kümesinden 5 (beş) adet, ikinci sayı kümesinden 1 (bir) adet numarayı seçerek oyuna katılabileceklerdir.

Oyun, yaygın ikramiye verilmesine uygun bir oyundur. Bu nedenle ikramiye grupları fazladır. (5+1)’in bilinme olasılığı diğer oyunlara kıyasla daha yüksektir (1/3.895.584). Oyunda ikramiye grupları, (5+1), (5), (4+1), (4), (3+1), (3), (2+1) ve (1+1) olmak üzere 8 adettir.

Çok kazadırana oyun her Perşembe günü sabahından, Çarşamba günü 21:00’e kadar Sayısal Oyun bayilerinde bulunan oyun terminallerinden oynanabilir.



ŞANS TOPU'NDA DEVİR KURALI

Milli Piyango İdaresi tarafından 17 Ocak 2017 tarihinde yapılan Şans Topu gibi sayısal oyunlarında devir sayısı ile duyurusu şu şekilde: Sayısal oyunların oyun planları gereği; Sayısal Loto, Şans Topu ve On numara oyunlarında 4.kez büyük ikramiyeyi bilen olmaması halinde büyük ikramiye tutarı bir alt grupta ikramiye bilenlere dağıtılır. Süper Loto oyununda ise devir sınırlaması olmadığı için, altı rakamı doğru tahmin eden çıkana kadar devir devam etmektedir.





sans-topu-mpi








ŞANS TOPU OYUNUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

1- Sayısal oyunlarımıza ait biletlerinizi mutlaka İdaremizin ruhsatlı sayısal oyunlar bayilerinden alınız.

2- Seyyar veya yetkisiz kişilerden sayısal oyunlar biletlerini almayınız. Aksi halde ikramiye alamama sorunuyla karşılaşabilirsiniz.

3- İdaremizin ruhsatlı bayilerinin dışındaki kişilerden aldığınız sayısal oyunlar biletleri sahte ise ikramiye alma sırasında yasalar gereği zor durumda kalabilirsiniz.

Gerçek Sayısal Oyunlar Biletlerinde;
– Barkod çizgileri düzgün, belirgin ve aralıklıdır.
– Oynanan numaralar, kolon harfleri ve diğer bilgiler bilet üzerinde aşırı derecede kenarlara kaymamıştır.