Beşiktaş Olimpiyakos maçı Türkiye'yi ekran başına toplayacak. Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde yoluna devam edebilmesi için büyük önem taşıyan Beşiktaş Olimpiyakos maçı hangi kanalda yayınlanacak ve saat kaçta başlayacak? İşte Beşiktaş'ın Olimpiyakos karşısına çıkacağı maçın ayrıntıları.


BEŞİKTAŞ OLYMPİAKOS MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?


UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacak olan Olympiakos ve Beşiktaş'ın maçı saat 23:00'da başlayacak ve TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. Beşiktaş Olympiyakos maçı saat 23:00'dan itibaren aşağıdaki link üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

BEŞİKTAŞ OLYMPİAKOS MAÇI CANLI İZLE

BEŞİKTAŞ'TA İLK HEDEF SÜPER LİG

Şampiyonlar Ligi’ne katılım ücretinin bile UEFA Avrupa Ligi’nin kazanılması halinde elde edilecek gelirden yüksek olması Beşiktaş açısından tüm önceliği ve konsantrasyonu Süper Lig şampiyonluğuna çevirmeyi zorunlu kılıyor. Bu yüzden teknik direktör Şenol Güneş’in ve Beşiktaş yönetiminin UEFA Avrupa Ligi için belirlediği strateji ‘gidebildiğimiz yere kadar gitmek’ şeklinde. Öncelik olarak lig şampiyonluğunun kazanılmasını isteyen teknik direktör Şenol Güneş bile Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı maçlar öncesinde yaptığı rotasyonları rafa kaldırarak Olympiakos maçı öncesindeki Çaykur Rizespor maçına as kadro ile çıkmıştı.

OLYMPİAKOS DÜŞÜŞTE

Yunanistan Ligi’ne fırtına gibi bir başlangıç yaparak 20 haftada sadece 1 yenilgi alan ve zirvede puan farkını açan Olympiakos, son dönemde büyük bir düşüş yaşıyor.

AEK deplasmanında alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından sahasında Panionios’u konuk eden ve bu maçta da etkisiz bir futbolla 1-0 kaybeden kırmızı-beyazlı takım, son olarak PAOK deplasmanında da gol bulamadan mağlup oldu. 20 haftada attığı 43 golle ligin en skorer ekibi olan lider Olympiakos, son 3 maçı ise gol bulamadan kaybetti.