Süper Loto sonuçları canlı yayın ile açıkandı. 25 milyon liralık ikramiye Isparta iline çıktı. 14 Eylül 2017 MPİ Süper Loto sonuçları Milli Piyango İdaresi Ankara Balgat binasında belirlendi. Zengin olma hayali ile kuponlarının dolduranlar yine kazandıran numaraları google üzerinden araştırdılar. Haberimizden Süper Loto sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

SÜPER LOTO SONUÇLARI

Kazandıran numaralar;

12, 15, 20, 25, 30, 53


super-loto-sonuçları

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ” oyun ” olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. Süper Loto sonuçları perşembe geceleri saat 21.15 MPİ canlı yayını ile belirlenir. Kazandıran numaralar ise en hızlı şekilde Sözcü’den öğrenilir.

[old_news_related_template title="Loto kazandı... artık DiCaprio, Beyonce ve Kanye West'ten daha zengin" desc="ABD, Powerball isimli lotoda ikramiye kazanan 53 yaşındaki Mavis Wanczyk'i konuşuyor. Powerball'ı bir biletle kazanan ve en çok parayı elde eden kadın 758.7 milyon doların sahibi oldu. Wanczyk böylelikle aralarında Leonardo DiCaprio, Beyonce ve Kanye West gibi ünlüleri servetiyle geride bıraktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/loto.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/loto-kazandi-artik-dicaprio-beyonce-ve-kanye-westten-daha-zengin-1988465/"]

[old_news_related_template title="Süper Loto'dan 11 milyon lira çıktı başına gelmeyen kalmadı" desc="Hamallık yaparken 3 yıl önce Süper Loto'dan çıkan 11 milyon TL ile hayatı değişen Fuat Özdemir, 40 yaşında sirozdan hayatını kaybetti. Arkadaşları Özdemir'le ilgili, 'piyango çıkmasaydı daha huzurluydum' derdi. Eskiden kendi yağında kavrulurdu. Parasını mafyaya kaptırdıktan sonra kendini içkiye verdi' diyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/hamal.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/super-lotodan-11-milyon-cikti-basina-gelmeyen-kalmadi-1981539/"]