Taze Hindistan cevizi kalsiyum deposu olması nedeniyle kemik ve diş sağlığı için çok faydalı. Düzenli kullanımda vücutta oluşan mikropları öldüren bu meyve tok tutma özelliğinden dolayı ramazan ayında tüketilebilir. Diyetlerde ise ara öğün olarak kullanıldığında açlık hissini yok eder.

[old_news_related_template title="Güçlü kemiklere sahip olmanın 10 yolu" desc="Yaş ilerledikçe zayıflayan kemiklerimizi güçlendirmek mümkün. Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Derya Fidan, 10 altın kuralı sıraladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/05/kemik.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/saglik/guclu-kemiklere-sahip-olmanin-10-yolu-1854909/"]

[old_news_related_template title="Kemik kırıklarını yoğurt yiyerek önleyin" desc="Kırık tehlikesinden korunmanın çok basit bir yolu var; her gün bir kase yoğurt yiyin" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/04/yogurt-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/saglik/kemik-kiriklarini-yogurt-yiyerek-onleyin-1867330/"]