Son günlerin adından sıkça söz ettiren Samsung’un, Galaxy Tab ailesinin yeni üyesi Samsung Galaxy Tab S3’ün özellikleri yavaş yavaş netleşmeye başladı. Daha önce cihazın WiFi ve Bluetooth sertifikaları aldığı zaten biliniyordu. Bugün ise Samsung’a yakın kaynaklar tarafından cihazın teknik özelliklerine hakkında bazı bilgiler sızdırıldı.

Snapdragon 835 işlemcili Nokia geliyor!

Ortaya atılan bu bilgilere göre Samsung Galaxy Tab S3, tasarım anlamında pekte fazla bir değişiklik sunmayacak ancak donanım yönünden epey cezbedici olacak.

Samsung Galaxy Tab S3 teknik özellikleri ve fiyatı


Samsung’un Exynos 7420 işlemcisinin yer alacağı söylenen cihazın ayrıca 4 GB RAM ve yeni nesil UFS2.0 depolama birimine sahip olacağı belirtiliyor.

UFS 2.0 (Universal Flash Storage) olarak bilinen bu yeni teknoloji, normal depolama teknolojilerine kıyasla 5 kat daha fazla yazma ve okuma hızı sunabiliyor.

Son olarak Samsung Galaxy Tab S3’ün USB Type-C bağlantısına sahip olacağının ve SM-T820, SM-T825 (4G destekli sim kartlı model) olmak üzere iki farklı varyasyonla geleceğinin yine sızdırılan bilgiler arasında yer aldığını belirtmeden geçmeyelim.

Cihazın çıkış tarihi ve fiyatıyla ilgili ise henüz net bir bilgi ise açıklanmadı.

[old_news_related_template title="Samsung Note 7'nin neden yandığı belli oldu" desc="Samsung'un raporuna göre Note 7'lerin neden alev aldığı ortaya çıktı. Resmi açıklamaya göre telefon için üretilen batarya cihazın kasasına göre büyük olduğu için ısınma problemi ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/note7.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/samsung-note-7nin-neden-yandigi-belli-oldu-1638132/"]