Eskişehirspor'da Jerry Akaminko, Ruud Boffin, Tarık Çamdal, Alfred N'Diaye ve Diomansy Kamara, ligdeki 8 maçın hepsinde ilk 11'de forma giyerek istikrarlarıyla göz doldurdu.

Ligde geride kalan 8 maçta topladığı 13 puanla üst sıralarda yerini alan Eskişehirspor'da bazı futbolculara ön plana çıktı. Ganalı futbolcu Akaminko, 8 kez ilk 11 kişilik kadroda yer alıp, 720 dakika forma giyip 2 sarı kart gördü.

Belçikalı genç file bekçisi Boffin ise bütün maçlarda sahaya çıkıp kalesinde sadece 6 gol gördü. Son dönemde oynadığı futbolla beğeni kazanan Tarık Çamdal da Eskişehirspor'un en fazla forma şansı bulan oyuncularından oldu. Tarık, sadece bir maçta 89'uncu dakikada sahayı terk etti.

Siyah-kırmızılıların Fransız oyuncusu N'Diaye, 8 maçta 711 dakika forma giyerek, 1 gol attı ve 3 sarı kart gördü. Tecrübeli futbolcu Kamara da 708 dakikada 2 gol atıp, 3 sarı kart gördü. Eskişehirspor'un yeni transferlerinden Cristobal Torres Jorquera, sahaya çıktığı 2 maçta 2 gol attı. Erman Kılıç ise 5 maçta 3 asist yaparak Es-Es'in maçlardaki olumlu performansına katkı yaptı.

Eskişehirspor, gelecek hafta sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek.