Kim Kardashian ve Kanye West'in kızı 16 aylık olsa da en az annesi ve babası kadar çok gündeme geliyor çünkü şimdiden birçok yetişkinin asla sahip olamayacağı bir hayat yaşıyor.

'ÖZEL BİR TARZI VAR'
Mağaza çalışanlarına North'un "özel bir tarz"a sahip olduğunu ve şu sıralar sadece siyah giydiğini söyleyen çift, gittiği farklı ülkelerde evlerindeki konforu bulabilmek için North’un bebek odasını da yanlarında götürüyor.

TASARIM ELBİSELER GİYİYOR
Geçtiğimiz hafta medyaya yansıyan haberlerde, North'un Oscar de la Renta, Roberto Cavalli ve Alexander Wang gibi tasarımcıların hazırladığı ve henüz giymediği 200 parça kıyafete sahip olduğu yazılmıştı.

TOPUKLU AYAKKABILARA ÇOK MERAKLI
North'un annesiyle uyumlu giyebilmesi için Kim Kardashian, kendi kıyafetlerinin bebek versiyonunu tasarlamak üzere bir modacıyla anlaştı. Kim, bebeğinin şimdiden topuklu ayakkabılara çok meraklı olduğunu söylüyor.

Pazar günü Kaliforniya'da aile gezisine çıkan Kardashian ailesi, ay sonunda kutlayacakları Cadılar Bayramı için kabak seçti.



SICAKTA DERİ PANTOLON
Ancak annesi ve babası tarafından bir moda ikonu haline getirilmeye çalışıldığı söylenen North, sıcak Kaliforniya güneşine pek uygun bir şekilde giydirilmemişti. Siyah deri pantolon ve özel tasarım tişört ve ayakkabılarıyla dikkat çeken North, bol bir tişört ve pantolon giynen aynı yaştaki kuzeninin yanında pek komforlu görünmüyordu.