Başbakan Tayyip Erdoğan İstanbul Başakşehir Sporu’n açılış törenini yaptı. Erdoğan, stadın adını İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı koyduklarını açıkladı. Daha sonra başta Erdoğan, olmak üzere Bilal Erdoğan, Acun Ilıcalı, Fatih Terim, Yıldırım Demirören, Tanju Çolak, Tolgahan Sayışman, Rıdvan Dilmen, Kadir Topbaş, Yılmaz Erdoğan, Aziz Babuşçu ve Fettah Can gibi isimlerin de aralarında bulunduğu karma takımlar maç yaptı.

ERDOĞAN İLERDE TEK ADAM

Tayyip Erdoğan'ın turuncu formayı giydiği maçta, beyaz takım Şifo Mehmet'in golleriyle 2-0 öne geçti. Bilal Erdoğan'ın kötü futbolundan yararlanan Şifo Mehmet'in attığı golleri Yılmaz Erdoğan'ın golü izledi ve maç bir anda 3-0'a geldi. Skor avantajıyla kendini geri çeken beyazların karşısına çıkan Tayyip Erdoğan ise kalecinin bilerek yaptığı hatalarla hat-trick yaptı.

12 NUMARANIN SIRRI

Başbakan maçta 12 numaralı formayı giydi. Rakam, cumhurbaşkanlığı seçimine yapılan bir gönderme olarak algılandı. Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı olacak. Başbakan Erdoğan'ın 12 numaralı forması kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

15 DAKİKA OYNADI

Erdoğan'ın oynadığı şov maçı 30 dakika sürdü. Başbakan ilk yarının ardından oyundan çıktı. Maç'ın 2. yarısında 5 gol daha bulan Erdoğan'ın turuncu ekibi, 9-4 maçı kazandı.