CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Adana'da bir otelde konuşma yaparak vatandaşlara seslendi. İnce'nin Adana konuşmasının ardından bazı internet haber sitelerinde İnce'nin boş salona seslendiği haberleri çıkarken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de konuşma başlamadan önce çekilmiş olan boş sandalye resimlerini Twitter'da paylaşarak "MUH.İNCE ADANA DA MAHŞERİ KALABALIĞA HİTAP EDİNCE SALDALYELER YER GENİŞLESİN DİYE KALDIRILDI:)" yazdı.

CHP'li İnce bu haberlere Twitter hesabından isyan etti ve "Bazı internet siteleri Adana'da salonda konuşma başlamadan önce çekilmiş fotoğrafları servis ederek gittiğime pişman olduğumu yazmış:) Bu ahlaksızlığın adı gazetecilik mi oluyor? Bu haberi yapanlara sesleniyorum, orada söylediklerimden bir cümle haber yapmayıp bir yalanı haber yapmanın neresi gazetecilik!" dedi.

İnce, Gökçek'e de seslenerek " Melih gaza gelme, beni Başbakanınla karıştırma:) bak mahşeri kalabalık toplanınca paravanla bölmüşler:)  Melih yalan yanlış fotoğrafları paylaşarak acele etme, daha sonraki fotoğraflardan mahcup olursun:)" dedi.


"Konuşma başlamadan ben salona girdikten sonraki fotoğraf buradadır" diyen İnce, salondan şu fotoğrafı yayınladı:




Melih Gökçek salonun boş olduğunu iddia ederek şu fotoğrafı paylaşmıştı: