Şişli’de virajı alamayan harç pompa kamyonu bariyerlere çarparak devrildi. Kazada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Devrilen araç ise yaklaşık 3 saat sonra kaldırıldı.

Kaza, Okmeydanı Darülaceze Caddesi bağlantısında bulunan viyadük üzerinde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Engin Demir yönetimindeki 74 DA 295 plakalı, inşaatlarda üst katlara çimento ulaştırmak için kullanılan harç pompa kamyonu virajı alamayarak önce bariyerlere çarptı sonra da devrildi. Araç sürücüsü Demir ile yanında bulunan arkadaşı yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların hastaneye gönderilmesinin ardından ağır tonajlı aracı kaldırmak için çalışmalar başladı. Polis ekipleri caddeyi trafiğe kapattı. Belediye ekipleri de araçtan akan yakıt sebebiyle yola kum döktü. Bir süre sonra kaza yerine çimento firmasına ait bir vinç getirildi. Yaklaşık 3 saat süren çalışmaların ardından yan yatan kamyon kaldırıldı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından cadde trafiğe açıldı. (Cihan)