Fenerbahçe ve Milli Takım'ın tecrübeli kalecisi Volkan Demirel'in, Türkiye-Kazakistan maçı öncesi kendisine ve ailesine küfür edilmesinin ardından maça çıkmamasının yankıları hala sürüyor.

Gazetede dün (23 Kasım) Burak Kuru imzasıyla ve “Volkan ile maden işçisi arasındaki 7 fark” başlığıyla çıkan haber ile birlikte tartışmalar ayyuka çıktı.

'Volkan ile maden işçisi arasındaki 7 fark' başlığıyla yayımlanan yazıda 'daha az imkanı olan hayatları görmeleri görekiyor' denilerek futbolcu ve maden işçisi arasındaki maaş farklılıkları, emeklilik yaşları, çalışma koşulları ve sosyal farklılıklardan bahsediliyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yayımlanan bu yazıya Fenerbahçe'den tepki geldi. Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamda yazı "haince bir yaklaşım" olarak değerlendirildi.

Gündemden düşmeyen olay, sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

İşte, o yorumlardan bazıları:

Murat Şeker @sekermurat
Maden işçisi ile Volkan arasındaki 7farkı bulma üzerine haber yapmak şeytanın aklına gelmezdi. Aynı şeyi milletvekilleri içinde yapsalardı ya

Lube Ayar @lubeayar
şahsi kanaatimse şudur; 1000 odalı sarayın yapıldığı bi ülkede, madenci ile futbolcuyu kıyaslamak mesleğimiz adına büyük bir ayıptır..

Rauf Ates @SirketDoktoru
Volkan ile ilgili yazı son yılların en anlamsız çalışması olmuş. Böyle bir karşılaştırma yapanın ruh halini merak ediyorum.

Murat Özaydınlı @mozaydinli
@hürriyet Volkan'ı toplumun önünde hedef tahtası haline getiriyorsunuz, nefret tohumları ekiyorsunuz, basın savcısı gerekeni yapacaktır

Tevfik Yener @Tevfik_Yener
MADENCİ İLE MANTIKSIZ GAZETECİNİN FARKI: Madencinin kıçından ter akar, mantıksız GASTECİNİN gazetesine fayrası yoktur rahatlıktan kıçı büyür

Uğur Dündar @ugurdundarsozcu
Hürriyet'ten Burak Kuru, Volkan Demirel ile maden işçisini karşılaştırarak saçmalama şaheseri yaratmış. Utanç verici!