Demet Akalın’ın “Sanatçı dostlarını RTÜK’e şikayet etmek sana yakışmaz” sözlerine rağmen konuyu meclise taşımakta kararlı olan Ünsal, “Eylül’de Ankara yolcusuyum.  Meclise sunacağım dilekçelerle bu meramımıza bir cevap bulabileceğiz.

Bu saatten sonra ok yaydan çıktı. Bu ülkede kimin sanata hizmet ettiğin kimin popülariteye hizmet ettiğini halk görecek. 10 senedir dejenerasyonun doruklarındayız. Yetkililerden yeşil ışık aldım.  Meclis başkanına bir dosya hazırlıyorum. Yasalar var ama yürürlükte değil. Zannediyorlar ki ben karalama kampanyası yaptım, reklam yapıyorum.



 HATAM VARSA BU İŞİ BIRAKIRIM

Benim şöhrete, gündeme ihtiyacım yok. 2 ay evde otursam belli yerlerden gelirim var. Benim tepkim, yatak odalarımız televizyonlara taşındı. Hiçbir yapım şirketiyle göbek bağım yok. Bir kurban vardı bende kendimi seçtim. Sanat dünyasından da isteyen destek verebilir” diye konuştu. Sözlerinin hedefindeki Gülşen’in “Muhafazakar şarkıcılar hadi yandan” sözü Niran Ünsal’ı daha da kızdırdı.

Ünsal,“Çok ayıp. Önce kendi yaptığınıza bakın, külahınızı önüne koyun ondan sonra  bana laf konuşun, Beni geçmişimle vurmaya çalışan her zaman hata yapacaktır. Benim geçmişimdeki bireysel hatalarımla yargılarsanız al aşağı olursunuz. Müzikal anlamda bir hatam varsa bu işi bırakırım.” diyerek Gülşen’e meydan okudu.