Özgür Aras'ın sahibi olduğu ‘eelence’ adlı mekanda kutlama yapan Evcimik üzerinde 15 sayısı olan ve özel olarak yapılan pastası ile basın mensuplarına poz verdi. Uzun süren sessizliğini "15" adlı albüm ile bozan şarkıcı "Çok uzun zaman oldu ve bu albümü sevenlerim ile buluşturdum. 90'ların ve 2000'lerin ortak bir albümü oldu." dedi. Çıkış şarkısını "Burası İstanbul" olarak seçen Yonca Evcimik "İstanbul'u anlatan çok güzel bir klip çektik, her ayrıntıyı anlatan bir klip oldu. Ben din, dil, ırk ayırmayan biri olarak klip içerisinde böyle bir ayrıntıya yer verdik" dedi.

"Herkes Haddini Bilecek"

Yonca Evcimik, Hande Yenerve Berksan'ın düet yaptığı "Haberi Var mı?" şarkısının orijinalinin kendisine ait olduğunu iddialarını ise konuşmaktan kaçındı. İkilinin, ilk kez Yener'in Harbiye Açıkhava konserinde söylediği şarkıyı dinleyen Yonca Evcimik,



Twitter'dan Hande Yener ve Berksan'a gönderme yapmış ve karşılığında da hakaret içerden cevaplar almıştı. Yaşanan olayı kısa geçen Evcimik "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum, ben ne olduğunu açıkladım. Kimse bana hakaret edemez, herkes haddini bilecek" dedi.