17 Eylül'de PlayStation 3, Xbox 360 platformları için satışa çıkan Grand Theft Auto 5'in bu haberimizde sizlere aktardığımız gibi E3'te PC, PlayStation 4 ve Xbox One'a geleceği duyurulmuştu.

Gelen haberin üzerine birçok oyuncuyu sevindiren Rockstar Games, eski nesile kıyasla daha güçlü olan PlayStation 4 ve Xbox One'ın yanı sıra bilgisayarlarda GTA 5'in nasıl olacağını gösteren video yayınlamayı ihmal etmeyerek, hayranlarının beğenisini kazanmıştı.

Eski nesil yani PlayStation 3 ve Xbox 360 için 60 Dolar seviyesinde satılan GTA 5'in PC, PS4, Xbox One için fiyatının ne kadar olacağı henüz belli değil. Ayrıca internette yapımcı firma Rockstar Games tarafından onaylanmayan sistem gereksinimleri hakkında bilgiler dolaşan oyun, duyurudan bir gün sonra Steam üzerindeki yerini aldı.

Kış aylarına renk katacak

Bir tane video ve resmin bulunduğu satış sayfasında, GTA 5'in kış aylarında çıkacağını belirten yazıdan başka her hangi bir bilgi yer almamakta. Ancak oyunun Steam'e konulması, oyunun bilgisayar için kesin olarak çıkacağının en somut göstergesi sayılabilir.

http://shiftdelete.net/gta-5-steamde-goruldu-53012.html?ref=promo